ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 10:37

Çocukları polis bile durduramadı

Çocukları polis bile durduramadı

Rusya’nın çeşitli bölgelerinde araç parçalayan ilkokul öğrencilerinin görüntüleri internete düştü


Rusya’nın çeşitli bölgelerinde araç parçalayan ilkokul öğrencilerinin görüntüleri internete düştü. Ellerinde geçirdikleri aletlerle araçların parçalayan çocukları polisler bile durduramadı.
Görüntülerde önce iki çocuk “Jiguli” marka bir aracın camını kırarken görülüyor. Ellerindeki şişelerle camı kıran çocuklar, kendilerine yönelen kameraya gülümsemeyi de ihmal etmiyor.
Başka bir görüntüde ise, bir mahalleye terk edilmiş aracı çekmek isteyen polislere çocukların karşı koymaları görülüyor. Çekici aracına bağlı aracın çekilmesini engellemek için, çocuklar önce camları kırıyor. Daha sonra aracın kapılarını parçalayan çocuklara polisler müdahale etmek istese de bunda başarılı olamıyor.
Daha sonra çocuklardan biri elindeki benzini araca dökerek aracı yakıyor. Bunun ardından polisler görevlerinde başarılı olamayacaklarını anlayınca olay yerinden ayrılıyor.

Günümüzde Rusya’nın birçok bölgesinde her gün araç yakma vakaları gerçekleşiyor. Geçtiğimiz dönemde, Rusya’nın başkenti Moskova’da 21 araç bir gece içinde ateşe verilerek kül edilmişti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER