ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Ocak 2014 Pazartesi 16:48

Beşiktaş'la böyle dalga geçtiler

Beşiktaşla böyle dalga geçtiler

Brezilya'nın ünlü spor gazetesi, Ronaldinho'nun çakmasını Beşiktaş'a gönderdi.


Brezilyalı sporseverler, bu fotoğrafa büyük ilgi gösterdi. Globoesporte gazetesi, "Ronaldinho Beşiktaş’da" başlığı altında sosyal medyada paylaşılan ve yıldız oyuncuya benzeyen bir kişinin fotoğrafını yayınlayarak dalga geçti.

Gazetenin yorum sayfasına mesaj gönderen taraftarlar, "Beşiktaş şimdilik bununla idare etsin" şeklinde ifadeler kullandılar.

AYLIK 275 BİN EURO

Beşiktaş ile Atletico Mineiro arasındaki Ronaldinho savaşı yeni bir dönemece girdi. Kulüp Başkanı Alexandre Kalil'in, Brezilyalı yıldızın bir sene daha takımda kalması için aylık 275 bin euro teklif ettiği idda edildi. Bu teklifi 'inanılmaz' bulan gazeteler, Ronaldinho savaşını Atletico Mineiro’nun kazanma olasılığının yüksek olduğunu belirttiler.

Başkan Alexandre Kalil ile Ronaldinho’nun menejeri Roberto Asis arasında bugün yapılacak toplantıda, yıldız futbolcu ile anlaşma olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

Brezilya basını, menajer Assis’in gönlünün Beşiktaş’dan yana olmasına rağmen son sözü Ronaldinho’nun söyleyeceğine dikkati çekti. Başkan Kalil’in, yıllık 3.3 milyon euroya yaklaşan ücretin bir bölümünü sponsor firmalara yükleyeceği ve bu konuda anlaşma sağlandığı gelen haberler arasında.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER