ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Eylül 2014 Pazar 09:00

BBG evine katıldı ortalık karıştı!

BBG evine katıldı ortalık karıştı!

İspanya’da bu yıl 15’incisi düzenlenen BBG (Biri Bizi Gözetliyor) Reality Show yarışmasına ilk kez türbanlı bir İspanyolun katılması tartışma başlattı.


İspanya’da bu yıl 15’incisi düzenlenen BBG (Biri Bizi Gözetliyor) Reality Show yarışmasına ilk kez türbanlı bir İspanyolun katılması tartışma başlattı. Shaima adlı 18 yaşındaki kızın erkek yarışmacılara sevinç anlarında sarılmaması, mesafeli duruşu, sadece kadın yarışmacılarla samimi olması seyircileri kızdırdı. Ülkedeki müslümanlar da “Shaima’nın bu tür programda ne işi var” diye tepki gösterdi. Eleştiriler üzerine bir açıklama yapan Shima’nın kardeşi “Bana kız kardeşimden bahsetmeyin, o yoldan çıktı, BBG gibi bir pislik programı seçme kararı tamamen kendisine aittir” dedi.


Kurban fotosu polemiği

Bu arada Shima’nın Kurban Bayramı nedeni ile sokak ortasında kestiği bir koyunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşması yarışmacılar arasında polemik konusu oldu. Hayvanların meydanlarda kesilmesine karşı çıkan diğer yarışmacıların aileleri Shaima‘nın sırf bu fotoğraf nedeni ile elenmesini istediler.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER