ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2013 Salı 16:45

Bahçeli olay sözlerin arkasında durdu

Bahçeli olay sözlerin arkasında durdu

Hasan Cemal’le Yiğit Bulut’u hedef alan Bahçeli, Bursa mitinginde "Vur de vuralım, öl de ölelim“ diye seslenen partililere verdiği cevabın arkasında durdu.


Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

İşte MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:

Türkiye'nin büyük problemlerinden biri işsizlik problemidir. Bize göre en son açıklanan işgücü istatistikleri dikkate değerdir. ülkemizde işsiz sayısı 2 milyon 597 kişidir. Gençler arasındaki işsizlik sayısı da yüzde 19'a dayanmıştır. Her 5 gencimizden birinin işsiz yarınsız umutsuz olduğunu söylemek mümkündür.

"VATANDAŞIN HANESİNE MAKARNA YANDAŞA MALK MÜLK!"

Yandaşlar malı götürmüş küpü kapmış hazineyi yağma etmiştir. Muhtaçlar kandırılmıştır. AKP döneminde milyarderler artmış vatandaşımızın elinde bir şey kalmamıştır. Başbakan'ımızın iftihar ettiği milli gelir işbirlikçilerinin cebini doldurmuştur. Vatandaş parasızlıktan kıvranmaktadır. Vatandaşın hanesine makarna, yandaşın hanesine mal mülk yazılmıştır.

Geçtiğimiz hafta YGS yapışmıştır. YGS'ye umut veren kardeşlerime istedikleri neticeyi almalarını umut ediyorum. LYS'de de başarı diliyorum. Temenni ederim ki sınavlarda yeni bir kopya skandalı yaşanmaz.

Bugünkü şartlarda eğitim sistemi milli vasıftan yoksundur. AKP hükümeti milli eğitime uygun yapı kurmak yerine her şeyimize yazık etmektedir. Eğitim ve öğretim sosyolojik bütünleşmenin, milli kimliğin ve varlığın alamet-i farikasıdır. Ezbere dayanan eğitimle milliliğe mesafe alarak gelişmiş devletlerle arayı kapatmak hayal ötesidir. 

MHP üniversite sınavını gereksiz görmekte ve kaldırılmasını istemesidir. Bunun yerine Ortaöğretim Başarısını ve olgunlaşma notunu önemsemektedir. İnşallah MHP iktidarında Türk gençliği üniversite kapılarında beklemeyecektir. Biz varız, buradayız, Allah'ın izniyle her meselenin üstesinden geliriz.

Türkiye'nin üçüncü en önemli meselesi asayişsizlik, şiddet terör ve bölücülük konusudur. Kadınlara yönelik şiddet artarak devam etmektedir. Bölücü terörün palazlanması, ilgi ve yakınlık gösterilmesi müsibetleri açmıştır.

Bu meyanda yapacağım tespitlere geçmeden evvel haftasonu Bursa'da gerçekleştirdiğimiz mitinge ve Manisa'da göğsümüzü kabartan gelişmelere temas etmek istiyorum.

23 Mart günü Bursa'daki mitingimizde muhterem vatandaşlarım yeri göğü inletmiştir. Kuruluşumuzun aziz anıları kudreti hamdolsun Bursa'da ayağa kalkmıştır. Bursa'yı dolduran milliyetçi kardeşlerimiz Türkiye ve milelt sevdalısı faziletli yürekler gökkubbeyi çınlatmıştır.

TÜRK BAYRAĞINA SAHİP ÇIKTIK

Siyasi görüşü ne olursa olsun mitingimize katılanlara teşekkürlerimizi sunuyorum. Diyarbakır'dan Türk bayrağı çok şükür Bursa'da yükselmiş, haine bölücüye, etnik soytarıcıya şamar gibi çakmıştır. Şimdi Allah nasip ederse ana teması bayrak olan ikinci toplantımızı 20 Nisan'da yapacağız. Türk bayrağını tahrik olarak gören sahip çıkmayı şov olarak görenler bakalım İzmir'den sonra ne yapacaklar?

Kıvancımız İzmir'e gavur diyenler milli isyanımızı duyacaklar. Bursa'dan sonra ikinci durağımız Manisa olmuştur. Her yıl düzenlenen 473'üncü mesir şenliğimizde kardeşlerimizin coşkusuna şahit olduk.

Ayrıca Manisa Belediye Başkanımızın başarılı çalışmaları anlamlı yatırımları bizi sevindirmiş ve onurlandırmıştır.

PKK'NIN ELİNE DÜŞTÜLER

Milli kimliği kabul etmeyen, millet nedir bilmeyen milliyetçilik nedir anlamayan üstelik şanlı bayrağımızı bez parçası olarak tanımlayanlar PKK'nın eline düşmüştür. Türkiye AKP'nin kurulmuş kapanmış kahreci politikaları altında ezilmiş ve erimeye başlamıştır. Kayıtsız şartsız bölücülüğün kayığına binen İmralı canisiyle dostluk kuranlar kontrolsüz şekilde karanlığa kaymaya yüz tutmuştur.

Ne ibretliktir ki Türkiye bölücü örgütün meydan okumalarına ses çıkaramamaktadır. İmralı canisinin şımarıklığı çözüm diye alkışlanmaktadır. AKP'nin çözümü Türk milletinin imhasıdır. AKP'nin çözüm süreci isyankarları beslemektir.

Büyük milletimiz çözüm furyasında yara almakta yara almakta darp edilmektedir. İmralı canisi süreç ve çözüm sıfatıyla AKP'yi kendisine kapı kahyasına dönüştürmekte bir dediği iki yapılmamaktadır. Geçtiğimiz hafta Nevruz bayraı herşeyi gözler önüne sermiştir.

"İMRALI CANİSİNİN BAŞINA TALİH KUŞU KONMUŞTUR"

Başbakan Erdoğan'ın yardımıyla İmralı canisinin başına talih kuşu konmuştur. Türkiye'yi yöneten hükümet PKK'yi şehre taşımış militanlarına zafer havası yaşatmıştır.

Erdoğan bu manzarayı umut verici bulmuştur. Türk milleti incinmiştir. Türkiye'nin en bunalımlı döneminde bile bu şekilde bir çirkinlik iğrençlik yaşanmamıştır. Acaba ne zamandan beridir kanlı teröristleri övmek suçun ve suçlunun propagandasını yapmak masumdur.

TCK'nın 215'inci maddesine işlenmiş suçu bir kişi öven kimse 2 yıla kadar hapisle cezalandırılır kuralına neden riayet edilmemektedir.

"SORARIM SİZE: SAVCILAR NEREDEDİR?"

AKP umutlarını terörist lideri Abdullah Öcalan'a bağlamıştır. PKK'ya kefil olanlar milli konsepti tamamen dışlamışlardır.  

Sorarım sizlere Cumhuriyeti korumakla görevli savcılar nerededir? Şayet 21 Mart tarihinde Diyarbakır'da olanlar suç değilse bundan sonra neye suç diyeceğiz? Yine terör ve bölcüülük propagandası normalse Türkiye Cumhuriyeti nasıl ayakta kalacak?

Ay yıldızlı bayrağımızı lekeletmeye hangi faninin gücü yetecek ve hakkı olacaktır? Olanları görmezden mi gelelim?  Bir kereden bir şey olmaz diyerek bayrağın aşağılanmasına sessiz mi kalalım? Ey AKP ey dönekler bayrak nedir bilmeyen bölücüler! Bu şanlı bayrak size rağmen var olacak! Size rağmen şanlı şanlı dalganlanacak. Ve biliniz ki Türk milletinin önüne düşerek çapsızların düşmesine neden olacak. BDP'nin eşbaşkanı PKK'ya terörist damgası vuranların devrinin bittiğini söylemiştir. Hükümeti ve devleti etkileme güçlerine vardığı anlaşılmıştır. AKP'nin başına BDP yuları geçirilmiş. Erdoğan tavize düştü ki hükümeti kimi temsil ettiği hakikaten meçhuldür.

Acaba Başbakan en başta İmralı canisine neleri vaatetmiş. İmralı canisinin çeyizi PKK'nın ödülü peşmergenin kazancı nedir, neleri kapsamaktadır? Vatanına bağlı olarak bildiğim AKP'li arkadaşlarım bu PKK ile el sıkışılmasını nasıl kabul etmektedir?

BAŞBAKAN'A 'NAMERTSİNİZ' CEVABI

Başbakan Erdoğan İmralı canisine neleri söz vermiştir? PKK terör örgütünün galibiyetini tanımıştır da toprak ve tazminat vermeyi mi kabul etmektedir? Anlaşılan Başbakan bu sözlerimizden rahatsızdır bu kapsamda kendisi haftasonunda Eskişehir'de dedi ki: Muhalefet İmralıya söz verdiniz diyor siz bu iddiayı ispat etmediğiniz müddetçe namertsiniz. Bizim oraya değil millete sözümüz var.

Erdoğan millete değil başkasına söz verdiklerini tutmaktadır. Sayın Başbakan belki unutmuşsundur, belki hafıza kaybına uğramışsındır yine böyle bir polemikte İmralı ile görüşmede temasları inkar etmiştin. Çok değil kısa bir süre sonra başbakanın şerefsizlik dediği iddia sabitlenmiştir. Böylece kötü söz sahibine aynen iade edilmiştir.

Eğer Başbakan şeref masasında kaybettiklerini namertlik kartıyla geri alacağını düşünüyorsa yaş tahtına basacağını ve isminin başına yeni sıfat ekleneceğini görecek. 

Bilindiği gibi İmralı canisi PKK'lıların sınır dışına çekilmesini duyurmuştur. Satılmış kalemler bu ifadenin üstüne atlamışlar PKK'nın sınır dışına çıktığını duyurmuştur. Oysa ki canibaşı böyle bir şey dememiş, PKK'nın buna niyeti de görülmemektedir. İhanet senfonisi milletimizi kandırmak için her komploya atlamaktadır. Hepsinden daha da önemlisi PKK'nın yuvalandığı terör kamplarının sınır dışında olmasıdır.

HASAN CEMAL'E ELEŞTİRİ

Kandil neresi? Mahmur kampı neresi? Bu hayaldir temelsizdir. PKK'nın ateşkes kararı da sadece günü kurtarmaya yöneliktir. Bugüne kadar PKK 8 kere sözde ateşkes kararı vermiştir. Şimdiki de diğerlerinden farksız olmayacaktır. PKK'lı Karayılan terör örgütünün sınır dışına çekilmesi için yasal güvence istemektedir. Bu teröristin, kalemi kırılan 12 kötü adamdan biri olan Hasan Cemal'e geçtiğimiz günlerde verdiği üçüncü mülakati ibretliktir. Buna göre AKP'nin Oslo'da mülakata 2008'de başladığı anlaşılmıştır.

Yeni vatandaşlık, kimlik tanımı noktasında talepler düğümlenmiştir. Karayılan'ın 2009'da söylediği gibi akil adamlar kurulması netlemiştir. Kimliği ideolojisi zifiri karanlık olan yeni bir kötüler listesi organize edilmiştir.

Başbakan Erdoğan geçtiğimiz haftasonunda PKK'nın muhattabı olarak hükümeti göstermiş akil adamlar heyetini akademisyelerden iş dünyasından medyadan 7'li gruplarla oluşturulacağını söylemiştir. Erdoğan'a göre bu 7'li gruplar millete psikolojik harekat yapacak ve milletimizin PKK konusunda hazırlanmasıyla meşgul olacaktır. Türkiye hükümeti vekaletini milletimize harekat yapmak için kolllarını sıvamıştır.

YİĞİT BULUT'A GÖNDERME!

PKK AKP'yi kıskıvrak yakalamıştır. Partimizden rahatsız olanlar kan durursa bizim kapımıza kilit vuracağımız gibi bayağı sözler söylemiştir. Allah'a şükürler olsun ki MHP, bu omurgasızların oyunlarını boza boza, yene yene bu omurgasızların oyunlarını boza boza yene yene  44 yılını geri de bırakmıştır.  Aynısını yine yapacak. Her şeyin üstesinden gelecektir. Bunların dilekleri gerçekleşseydi gökten ne yağacağını siz bilirsiniz. 

VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM

MHP Türk milletinin içinden çıkan milletin huzuru kardeşliği için varığını yoğunu ortaya koyan mili ruhtur.

Vatandaşlarımızın hep bir ağızdan dile getirdikleri sözlerine karşılık vererek kararlılıkla kullandım. O sözümün sonuna kadar arkasındayım. Bizim duyarsız tepkisiz kalacağımızı mı sandılar. Hükümeti teslim olduğu teröristlerin hakimiyet kurduğu ortamda bizim duyarsız tepkisiz kalacağımızı düşünmesinler. Yeri ve zamanı geldiğinde neyi yapağımızı, neyi göze alacağımızı mutlaka göreceksiniz!

Bize kudurmuş diyen hakaret eden bu zihniyetin kudurmuşluğu görmesi için daha nelerin yaşanması gerekmektedir?

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER