ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2014 Salı 17:36

"5 yaşındayken erkeklere satıldım"

"5 yaşındayken erkeklere satıldım"

15 yıl boyunca hem de annesi tarafından!


İngiltere’de beş yaşından 15 yaşına kadar annesi tarafından erkeklere pazarlandığını iddia eden Claire isimli bir kadın, annesinin ölümünden sonra yaşadıklarını basına anlattı.

Şu an 48 yaşında olan altı çocuk annesi kadın Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, “İnsanlar böyle şeylerin Londra sokaklarında yaşanmadığını düşünüyor ancak ben bu inancın gerçek olmadığının yaşayan bir kanıtıyım. Başka çocukların da benim yaşadıklarıma maruz kalmasını istemediğim için hikayemi anlatmaya karar verdim” dedi.

Claire henüz beş yaşındayken annesinin onu tanımadığı bir adamın evine götürüp bıraktığını ve burada ilk kez tecavüze uğradığını söyledi. Hürriyet'in haberine göre, bu olaydan sonra annesinin alkol ve bazen sadece 5 sterlin nakit para karşılığında hem onu hem de ablası Pauline’i pedofillere pazarlamaya başladığını belirten kadın, kimi zaman tecavüz sırasında annesinin odayı terk etmediğini ve ona “bağırmamasını” söylediğini de anlattı.

Claire, annesinin onu pazarlamaya başlamasından bir kaç yıl sonra sosyal hizmetlerin onu bir bakım evine yerleştirdiğini ancak her hafta sonu eve annesini görmeye gitmek zorunda kaldığı için tecavüzlerin devam ettiğini söyledi.

EVDEN KAÇTI

Ablası Pauline’in henüz 14 yaşındayken tecavüzcülerinden birinden hamile kaldığını ve annesinin zoruyla bebeğini evlatlık verdiğini belirten Claire, “Ablası ile aynı kaderi paylaşmamak için 15 yaşındayken evden kaçtığını” söyledi.
Claire “Evden kaçtıktan sonra bir süre kamuya açık bir tuvalette konakladım. Elbette korkunç günlerdi ancak evde maruz kaldıklarıma kıyasla yine de daha iyiydi. Annem bizi erkeklere pazarlamakla kalmaz sadece hayatta kalabileceğimiz kadar yemek verir ve yerde yatırırdı” dedi.

TUVALETTE TANIŞTIĞI ŞOFÖRLE EVLENDİ

Tuvalette kaldığı sırada tanıştığı bir taksi şoförünün onu evine kabul ettiğini ve daha sonra aşık olduğu bu adamla 19 yaşındayken evlendiğini söyleyen Claire, şu anda bu evlilikten 6 çocuğu olduğunu ve onları çok sevdiğini, ama yaşadıklarını unutmayı asla başaramadığını söyledi.

Claire “Ancak annemin ölümünden sonra polise gidip başıma gelenleri anlatabildim. Ancak o öldüğü için herhangi bir şey yapamadılar. Yine de olanları birine anlatmak, şikayette bulunmak beni çok rahatlattı” dedi.

Annesinin cenazesine de katıldığını söyleyen kadın “Ama amacım onu anmak değildi, sadece öldüğüne emin olmak istiyordum. Onu affetmem mümkün değil. O beni olabilecek en korkunç şekilde sömürdü” dedi.

Gerçek isminin Claire olmadığını da belirten kadın “Annemin bize yaptıklarını bu şekilde anlatmak bile güç. Ancak bütün bunlar burada, bu ülkede oldu ve bunu söylemek beni ne denli üzse de aynı şeyler şu anda başka çocuklara da yapılıyor. Kurbanların adalete ihtiyacı var ve ben de hikayemi anlatarak benim gibi kurbanlara polise gitmek için güç vermek istiyorum” dedi.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER