ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Kasım 2014 Cuma 07:30

5 Türk faciayı ucuz atlattı

5 Türk faciayı ucuz atlattı

Almanya'nın Bonn kentinde Türklere ait 4 katlı ve 6 daireli binada çıkan yangında alevler arasında kalan ikisi çocuk 5 kişi dumandan zehirlendi.


Almanya'nın Bonn kentinde Türklere ait 4 katlı ve 6 daireli binada çıkan yangında alevler arasında kalan ikisi çocuk 5 kişi dumandan zehirlendi. İtfaiyenin olaya zamanında ve doğru şekilde müdahale etmesi büyük bir faciayı önledi. Akraba olan ailelerden 25 kişinin yaşadığı binanın benzer şekilde geçen yıl da yanması kundaklama şüphelerini arttırdı.



Türkler başta olmak üzere yabancı kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı Max caddesinde meydana gelen yangın öncesi görgü tanıkları bisikletli bir erkeğin şüpheli şekilde binaları kontrol ettiğini gördüklerini öne sürdü. Hastanedeki 5 Türk'ün de sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilirken, olay mahallinde polis geniş çaplı soruşturma ve inceleme başlattı.



Bina sahibi ailenin akrabaları, aynı binanın geçen yıl yine yakılmaya çalışıldığı, çıkan yangının bu kadar büyük olmadığı, aynı olayın ikinci kez tekrarlanmasının tesadüf olamayacağından kundaklama ihtimali olduğunu söylediler.







 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER