ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2024 Pazar 02:56

Bakan Şahin'e Hakkari'de saldırı

Bakan Şahine Hakkaride saldırı

Göstereci grup, kahvede çay içen Bakan Şahin'e taşla saldırdı.


Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin iftar sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnafla sohbet ederek vatandaşlarla birlikte kahvede çay içti. Bu sırada bir grup gösterici Bakan Şahin'i yuhlayıp, taş attı.

Bakan Şahin, korumalar tarafından tedbir amaçlı bir kafeye götürüldü. Gösterici grubun taşlı saldırısı üzerine polis, olaylara müdahale etti. Savaş alanına dönen caddede güvenlik görevlileri, göstericileri dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullanıp havaya ateş açtı. ,

İŞTE O GÖRÜNTÜLER



BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Ramazan Bayramı'nı güvenlik güçleriyle geçirmek üzere Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e esnaf ziyareti sırasında yapılan taşlı saldırıya ilişkin Erdoğan, olayın tam teferruatının kendisine gelmediğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, 'Herhalde ciddi birşey olsa gelirdi. Ama dün Şırnak'ta bizim il başkan yardımcımız, aynı zamanda Şırnak milletvekilimizin kardeşi öldürülmüştür. Onun üzerinde de şu anda Valilik, emniyet bütün imkanlarıyla araştırmasını yapıyor. Nedir, ne değildir? Onu da meydana çıkarmaya çalışıyoruz' dedi.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER