ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Nisan 2024 Cuma 14:51

Arda'nın papatya falı

Ardanın papatya falı

G.Saraylı genç yıldızın açıklamaları 2 ihtimali de canlı tutuyor.


Galatasaray ile sezonu açan Arda Turan, tek teklifi yapan Atletico Madrid'e gidiyor mu? Kalıyor mu? Genç yıldızın açıklamalarına bakılırsa iki sorunun da yanıtı aynı: "Evet"

ARDA TURAN:GİDİYORUM

Son iki sezon özel hayatının sürekli olarak eleştirilmesi, Galatasaray taraftarının kendisine sahip çıkmamasından dolayı rahatsızlığını sürekli olarak dile getiren ve kendisine talip olan Atletico Madrid ile prensip anlaşmasına varan Arda'nın yaptığı son açıklamalarda yer alan "Gidiyorum" sinyalleri: Chelsea'den teklif gelmedi ama Atletico Madrid'den geldi. Ben çok fedekarlık yaptım. Kulübümün de fedakarlık yapması lazım. Ülkesine hizmet eden birine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sütten çıkmış ak kaşık değilim, benim de hatalarım olmuştur ama iyi işlere imza attım. Avrupa için anlayış bekliyorum. Fatih hocamla oturup konuşacağız.

ARDA TURAN:KALIYORUM

Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi sonrasında beyaz sayfa açan G.Saray'da Arda Turan'ın yetişmesinde büyük pay sahibi olan Fatih Terim'in teknik direktörlüğü gelmesi "Arda kalacak" yorumlarının sayısını yükseltmişti. İşte Arda'dan en azından bir sezon kalacağına dair sinyaller: "Ben Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Kulübüm beni satmazsa ben ne yapabilirim. Fatih Terim ile babaoğul ilişkimiz var. " Bu arada A.Madrid'in geçen sezon Arda için yolladığı 12 milyon Euro'luk teklifin arkasında durmadığı ve bu rakamı 8 milyona düşürdüğü, Arda'nın da bu teklifi kabul etmeyen G.Saray yönetimi için "Kulübümün de fedakarlık yapması gerekli" ifadesini kullandığı gelen haberler arasında.
Sabah


KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER