ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Şubat 2019 Pazartesi 12:02

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Nöbet" dizimizin setini ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Nöbet" dizimizin setini ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak "Nöbet" dizimizin setini ziyaret etti.


Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ dizisi Elmalı’daki setinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı.

Mevlüt Çavuşoğluile birlikte Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu, Elmalı Belediye Başlanı Ümit Öztekin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de vardı. 

Heyet, ekibin otelinde Necati Şaşmaz ve dizi ekibiyle kahvaltı yaptıktan sonra, seti de ziyaret ederek çekimleri izledi.

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Nöbet çok yakında Show Tv’de!

Çavuşoğlu, ziyarette, yapımcı Necati Şaşmaz ve yönetmen Gökhan Erkut'un yanı sıra başrol oyuncuları Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık ve İbrahim Kendirci ile görüşerek, başarılar diledi.

 
KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER