ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2014 Perşembe 13:36

Yenimahalle’de 23 Nisan coşkusu

Yenimahallede 23 Nisan coşkusu


Yenimahalle Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları etkinliklerle mutlu etti.
YENİMEK kursiyerlerinin hazırladığı etkinlikle 23 Nisan, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi salonlarında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gitar ve saz korolarıyla dünden bugüne en sevilen şarkıları hem çalıp hem söyleyen kursiyerler, Atatürk'ün de sevdiği şarkıları unutmadı. Kendilerini izleyen yüzlerce misafirle hep bir ağızdan şarkılar söyleyen öğrenciler, Atatürk'ü da sevdiği şarkılarla yâd etti.

Kursiyerlerin büyük bir emek sonucu hazırladıkları etkinliği Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, büyük hayranlıkla izledi. Yaşar, 23 Nisan’ın önemini misafirlere anlatarak, ''Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu toplum, uygar toplumdur. Ülkenin en önemli gününü çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, geleceği çocuklarda ve gençlerde görmüştür. Bir ulus düşünün ki çökmekte olan bir imparatorluğun arasından, toplumun bütün renklerini birleştirmiş ve böyle bir ulus yaratmış tek bir lider vardır o da Mustafa Kemal Atatürk’tür.'' diye konuştu.

YENİMEK Halk Dansları öğrencileri yöresel danslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakırken, minik bir öğrencinin okuduğu “Dünya Çocuk Bayramı” şiiri misafirlerin yüzlerini gülümseterek dakikalarca ayakta alkış aldı.

MİNİKLERİN 23 NİSAN PARTİSİ

Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı gündüz bakımevlerinde de kutlama vardı. 23 Nisan’da düzenlenen partiyle bayram coşkusu yaşayan minikler, doyasıya eğlendi. Palyaço ile dans edip, yarışmalara katılan minikler, bayramlarını gülücüklerle kutladı.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER