ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 15:24

Yaşlı ve engelliler masası kuruldu

Yaşlı ve engelliler masası kuruldu

Belediye hizmet binasının zemin katına kurulan masada, yaşlı ve engellilere kolaylıklar sağlanıyor.


Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisi daha eklendi. Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde, yaşlı ve engelli vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yeni bir hizmet masası kuruldu. 

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun talimatları doğrultusunda engelli ve yaşlılara hizmet etmek amacıyla kurulan masaya gelen vatandaşların belediye ile ilgili iş ve işlemleri personel tarafından yapılıyor. Ayrıca mağdur durumda olanların işlemleri tamamlandıktan sonra, araçla ikametgâhına bırakılıyor.

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Belediyemizin zemin katına yeni kurmuş olduğumuz masamız yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Masamıza gelenler zemin katta oturup dinlenirken, işlemleri personelimiz tarafından gerekli birimlerde yapılarak kendilerine bildiriliyor. Halkımıza en güzel hizmeti sunabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. ‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ anlayışıyla sürdürdüğümüz insan odaklı hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir.”




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER