ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2014 Çarşamba 10:21

Twitter Fenomeninin Kardeşi Konuştu

Twitter Fenomeninin Kardeşi Konuştu

İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden twitter fenomeni Ferdi Özmen’in kardeşi cinayetin aydınlatılmasını istedi.


İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden twitter fenomeni Ferdi Özmen’in kardeşi cinayetin aydınlatılmasını istedi.

İstanbul’un Sarıyer ilçesi İstinye mahallesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen twitter fenomeni Ferdi Özmen’in Fethiye’de yaşayan kardeşi Mert Özmen, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ağabeyinin ölümü ve ardından ortaya atılan iddialarla ilgili ilk kez İHA’ya konuştu.

Ağabeyinin lokantadan çıktıktan sonra saldırıya uğradığını anımsatan Mert Özmen, “Arabaya bindiği sırada bir kişi geliyor. Arabadan indiriyor. Kurşun saydırıyor. Şöyle bir şey var; o zaman ya da önceden planlanmış gibi geliyor. İstinye’ye gidip de yemek yiyip ondan sonra çıkıp kurşun saydırması. Bunlar bana pek inandırıcı gelmiyor. Açıkçası böyle söyleyeyim. Bunlar planlanmış şeyler bence” dedi.

“KÜÇÜK DE OLSA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Şüphe duyulacak bir şeyin olmadığını kaydeden Özmen, şunları söyledi: “En az 30 milyona yakın takipçisi var ağabeyimin. Her gün bizlerle konuşuyorlar ‘Herhangi bir açıklama var mı? Herhangi bir bilginiz var mı?’ diye. Fakat şu an hiçbir şey yok. Bizde yetkililerden bir şekilde bir açıklama yapmasını istiyoruz. Bu açıklamada küçücük de bize olsa umut olacak. Yani şöyle söyleyeyim acımız büyük ve taze. Hiçbir şey konuşamıyoruz. Her şeyde beklemede kalıyoruz.”

“TÜRK MEDYASI SUSKUN KALDI”

Dünyanın birçok yerinde ağabeyinin ölümüyle ilgili haberler yayınlandığına işaret eden Özmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Şunu da söyleyeyim. Paris, ağabeyimin ölümünü konuşuyor. Bizim Türk medyamız suskun. Hâla bir haber yayınlamıyor. Ağabeyim Atatürkçüydü. Fazla siyasete ilgisi var mıydı, bilgim yok. Şu an kimseyi suçlayamayız. Benim tek isteğim yetkililerden küçücük de olsa açıklama bekliyoruz. Sadece ben değil tüm Türkiye bekliyoruz.”

OLAYIN GEÇMİŞİ

İstanbul Sarıyer’de 23 Ekim’de meydana gelen olayda 30 yaşındaki Ferdi Özmen, park halindeki aracına bindikten hemen sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vurulmuştu. Hastaneye kaldırılan Özmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Sosyal medyada Atatürk hayranlığı ile tanınan Ferdi Özmen’in silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada bu saldırının kişisel bir olaydan çok siyasi bir nedenle gerçekleştiği, Özmen’in yaptığı paylaşımlar nedeniyle yine sosyal medyadan tehdit aldığı iddia edilmişti








KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER