ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:41

Trabzon'da afiş kavgası

Trabzonda afiş kavgası

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişlerini bir binanın duvarına asmak isteyen AK Partili grup, ilçedeki karşıt görüşlü bazı vatandaşlar tarafından darp edildi.



AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde AK Parti Gençlik Kollarının seçim çalışmaları kapsamında ilçede afiş çalışması yapıldığını, ilçede az sayıda bulunan karşıt görüşlü bazı vatandaşların AK Parti'nin afişlerini engellemek için saldırıya geçtiğini söyledi.

AK Partililerin olay büyümesin diye soğuk kanlı davranarak, karşılık vermediklerini belirten Aydın, "Yaşanan olay canımızı çok sıktı ve üzüldük. Yeri geldi yüzde 90 gibi bir oy aldığımız bölgede bu hareket yapanlara yakışmamıştır. Siyaset ahlakına da yakışmamıştır. Bölgede ayrımcılık yapmaksızın herkesi kucakladığımız ilçemizde, yapılan bu hadiseyi talihsizlik olarak görüyorum" dedi.

Aydın, olayı adli boyuta taşıdıklarını da ifade ederek, "Olayla ilgili adli takibimize devam edeceğiz. İlçemizdeki bazı gençler, yaşanan olaya tepki göstermek için yürüyüş yapmak istedi. Biz bunun siyasi ahlaka yakışmayacağını düşünerek kabul etmedik. Olayın adli boyutunu sürdüreceğiz" diye konuştu.





 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER