ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 13:20

Tatvan ESO, futbol takımını kurdu

Tatvan ESO, futbol takımını kurdu


Bitlis’in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren Tatvan Esnaf Sanatkar Odası, sosyal aktiviteler kapsamında üyelerinden oluşan bir futbol takımı kurdu.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçede ki esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenecek olan Tatvan ESO bundan sonra hizmet alanını daha da genişleterek sağlıklı bir yaşam için üyelerini spor aktiviteleri yapmaya teşvik edecek.

Tatvan ESO’nun bundan sonra üyeleriyle birlikte spor anlamında her spor dalında yer alacağını belirten Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, “Üyelerimizle birlikte spor alanında ilk aktivitemizi ilk olarak bir futbol takımı kurarak başlattık. Hedefimiz üyelerimizle birlikte hem sağlıklı bir yaşam için hem de sosyal aktiviteler gerçekleştirmek amacıyla spor dallarına teşvik ediyoruz. Bu projemize futbolla başladık. İnşallah kısa sürede diğer dallardaki spor branşlarını da aktifleştireceğiz.” Dedi.

Sağlıklı yaşam için spora teşvik amacıyla kurdukları futbol takımlarına dışarıdan da transferler gerçekleştirdiklerini kaydeden Emrullah Tekin, bu kapsamda Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Toptancıları Derneği (GİMTAT) Başkanı Muzaffer Güzeluçar ve Tatvan Gençlerbirliği Spor Başkanı Muhsin Obalı’yı takıma transfer ettiklerini açıkladı.

“KAYMAKAMA 13 NUMARALI FORMA”

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ı makamında ziyaret ettiklerini de ifade eden Tekin, Kaymakam Erkan’a yeni bastırdıkları Bitlis’in plakası olan 13 numaralı Tatvan ESO formasını hediye ettikleri ifade etti.

Kurulan futbol takımının ilçede düzenlenecek olan tüm spor aktivitelerinde yer alacağını duyuran Tatvan ESO Başkanı Tekin, kurulan futbol takımına sponsor olan Prizma Kömürcülüğün Sahibi Şenol Saygın’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER