ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Aralık 2014 Çarşamba 17:16

Suriye plakalı minibüsten cephanelik çıktı

Suriye plakalı minibüsten cephanelik çıktı

Suriye sınırındaki Kilis'te, polisin şüphelendiği ve kovalamaca sonucu durdurduğu minibüste 1 tüfek, 1 tabanca, 3 kilo 290 gram patlayıcı, 342 mermi ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.


Kilis Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde durumundan şüphelendiği içinde 2 kişi bulunan Suriye plakalı bir minibüsü durdurmak istedi. Ancak, minibüste bulunanlar polislerin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polislerin peşine düştüğü minibüs kısa kovalamacanın ardından Kilis-İslahiye karayolunun 7'nci kilometresinde durduruldu.

Hareket edemeyince minibüsten inerek bu kez yaya olarak kaçmaya çalışan Suriye uyruklu 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Minibüste yapılan aramada ise 1 tüfek, 1 tabanca, 2 şarjör, 3 kilo 290 gram içeriği açıklanmayan patlayıcı madde, 342 mermi, 1 uzaktan kumanda alıcısı, 1 fotoğraf makinesi ile çok sayıda hücum yeleği ve kıyafet ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el koyan polisler gözaltına aldığı Suriye uyruklu 2 şüpheliyi Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulamaya başladı.
 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER