ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 11:49

Sinir krizi geçiren kadın 2 kişiyi yaraladı

Sinir krizi geçiren kadın 2 kişiyi yaraladı

Aydın'da, evinde sinir krizi geçiren bir kadın, evin balkonundan saksı, halı, şemsiye, defter ve kitap gibi eşyaları aşağıya attı, 2 kişi yaralandı.


Kuşadası'nda sinir krizi geçirdiği öğrenilen bir kadın, polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı.

Kuşadası Alacamescit Mahallesi Mithat Baysal sokakta bir apartmanın 2. katında oturan Nilgün Tatlı (50) henüz belirlenemeyen bir nedenle sinir krizi geçirdi.

Tatlı, eline geçirdiği saksı, halı, şemsiye, defter ve kitap gibi eşyaları balkondan aşağıya atmaya başladı. Bu esnada apartmanın altındaki kıraathanede oturan vatandaşlardan ikisi başlarına isabet eden saksı ile yaralandı.

Olayı gören çevre esnafı, durumu polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, uzun süre kadını sakinleştirip ikna etmeye çalıştı.

Daha sonra savcılık izniyle eve giren polis ve sağlık ekipleri, Nilgün Tatlı’yı güçlükle kontrol altına alarak ambulans ile Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Kahvede otururken başına saksı isabet eden Osman Keser ve ismi belirlenemeyen bir kişi, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ayakta tedavi edildi. 

Keser, "Arkadaşlarla birlikte oyun oynarken yukarıdan bağırma sesleri geldi. Daha sonra ne olduğunu anlamadan kafama saksı düştü. Kafamda şapka olması saksının hızını kesti biraz. Daha sonra kaçıştık oradan” dedi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER