ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Nisan 2014 Pazar 12:54

Sarıçam'da konserli seçim teşekkürü

Sarıçamda konserli seçim teşekkürü


Adana'da MHP'nin belediye başkanlıklarını kazandığı ilçelerde, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin teşekkür konserleri devam ediyor.

Karaisalı, Yumurtalık ve İmamoğlu’nun ardından Sarıçam’da konser gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve binlerce Sarıçamlı’nın katıldığı etkinlikte sanatçılar Kadir Somer ve Atilla Yılmaz konser verdi.

Sanatçıların sahne almasından önce Sarıçamlılara hitap eden Başkan Sözlü, ilçede havanın zafer koktuğunu söyledi. Hüseyin Sözlü, “Milliyetçi Hareket Sarıçam’la gurur duyuyor. Sarıçam Bilal Uludağ’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanını seçmiştir. Sarıçam’ın tercihi Adana’nın tercihi olmuştur. Sarıçam ne dediyse Adana’da o olmuştur. Sarıçam, aday adayı olarak yola çıktığımız günden itibaren bizlere sahip çıkmakta, bizlere destek vermekte ve Adana siyasi kamuoyunu şekillendirmekte zerre kadar tereddüt etmemiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Adana’da aday tercihi olduk ve sizler de bizleri mahcup etmediniz, sahip çıktınız. Kardeşiniz, evladınız hemşehriniz olarak bağrınıza bastınız. Biz de seçim kazandığımız için zafer sarhoşu falan değiliz Allah’ın izniyle. Ayaklarımız yere basıyor. Sarıçam’ı köy havasından kurtarıp Adana’nın gelişen, parlayan yüzü yapmak bizim görevimiz. Sarıçam’ı üniversiteyle buluşturmak, Sarıçam’a köy, kasaba muamelesi yapılmasına yol açan olumsuzlukları gidermek, seçtiğiniz evlatlarınızın, kardeşlerinizin boynunun borcudur.” dedi.

"HAİNLERİN ÖNÜNE SET ÇEKTİNİZ"

Sarıçamlıların Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih etmekle sadece belediye başkanı seçmediğini, başka önemli bir mesajı da Türkiye’ye verdiğini anlatan Sözlü, şöyle devam etti: "Ülkemizin hızla sürüklenmekte olduğu uçurumdan dönmesi için de bir tercih ortaya koydunuz. 30 Mart seçimlerini Kürdistan’ın sınırlarının çizileceği gün olarak ilan edip, ortaya bu yönde iddia ve tavır koyanlara, özerkliğe bir adım daha yaklaşılacağını iddia edenlere ve onlarla işbirliği yapanlara karşı Milliyetçi Hareketi; ülkemizin, devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünün emniyeti olarak kale duvarı gibi hainlerin önüne set çektiniz Allah’ın izniyle. Sarıçam halkının duyarlılığı, Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni alternatif bir siyasi hareket haline getirmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle beraber, kötü emelleri olanlara her şeyi vereceklerini söyleyenler, Türk’ün yani sizin adınızı her yerden silmeye çalışanlar, şunu iyi bilsinler ki; liderimiz sayın Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partililer, ve memleket evlatları var oldukça, özerklik, ayrılma, ayrıştırma aklınızın ucundan dahi geçmesin. Kale gibi ayaktayız. Suskunluğumuzun, demokratik kültüre riayet etmemizin bir nedeni varsa, o da gerçekten demokrasi kültürünün gelişmesine olan inancımızdır. Emperyalizmle, bölücülerle, hainlerle işbirliği yapanlar meseleyi daha ileri götürecek olurlarsa bilsinler ki karşılarında Milliyetçi Hareket, MHP’nin ilkeli, bilge devlet adamı, hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’yle, onun bozkurtları vardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hainlerin çanını ot tıkama noktasında da zerre kadar tereddütümüz yok. Sizin tercihiniz Milliyetçi Hareket’e böylesine bir güç vermiştir."

"SİZE LAYIK OLMANIN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ"

Sarıçam’da belediyecilik anlamında önemli hizmetler yapmayı görev bildiklerini ifade eden Hüseyin Sözlü, "Bundan sonra sizlerin teveccühüne layık olmak için çalışacağız. Sarıçam’ın makus talihini değiştirmek, Sarıçam’ı Adana’nın gelişen, parlayan yüzü yapmak bizim boynumuzun borcudur. İnşallah belediyeyi üç dört ay içinde Türkiye’nin en verimli belediyesi haline getireceğim. Hem Sarıçam’da, hem Büyükşehir’de böyle olacak, kimsenin şüphesi olmasın. Bizim hedeflerimiz; Sarıçam’ı kalkındırmak, Sarıçamlılara hizmet etmek, Büyükşehiri kalkındırmak, Adana’ya vilayet bazında hizmet etmektir. Sorumluluğumuzun farkındayız. Size layık olmanın mücadelesini vereceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER