ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2014 Çarşamba 16:26

Parayı bulunca sırra kadem bastı

Parayı bulunca sırra kadem bastı

Fuat Özdemir, Süloğlu ilçesindeki yıkılmak üzere olan evinden apar topar ayrılarak sırra kadem bastı.


Geçtiğimiz ay Süper Loto’dan 11 milyon kazanan Edirneli talihli Fuat Özdemir, Süloğlu ilçesindeki yıkılmak üzere olan evinden apar topar ayrılarak sırra kadem bastı.

Süper Loto’dan zengin olana kadar Süloğlu ilçesinde hamallık yaparak yaşamını sürdüren Fuat Özdemir, eşi ve bir çocuğuyla yaşadığı yıkılmaya yüz tutmuş gecekonduyu, zengin olduğunu öğrendiği gece terk etti. Komşuları Özdemir ailesinin yeni adresini bilmediğini ifade ederken, kendisinin zaman zaman ilçeye son model araba ile geldiğini söylüyor.

ARABASIYLA BİR İKİ SAAT DOLAŞIYOR SONRA EDİRNE'YE DÖNÜYOR

Süper Loto milyoneri olduktan sonra Özdemir ailesinin 20’nci Sokak’taki gecekondudan hiçbir eşyasını almadan hatta kurutmak için ipe astığı eşyaları dahi toplamadan gece apar topar evlerini terk ettiğini belirten komşuları, Özdemir’in geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi için ilçede bulunan camilerde mevlit okuttuğunu, Kurban Bayramı’nda kurban keserek mahallede herkese et dağıttığını söyledi.

Özdemir’in komşusu Hüseyin Altay, "İlçemize yardım etmesini isterim. İlçenin kapalı düğün salonu eksikliği var oraya yardım ederse sevinirim. Arabasıyla zaman zaman ilçeye geliyor. Bir iki saat dolaştıktan sonra tekrar Edirne’ye gidiyor. Abisine araba yeğenine motosiklet almış. Kendisiyle bir aydan bu yana görüşme fırsatı bulamıyorum" dedi.

Bir diğer komşusu Kadir Görgöz ise "En son Cuma günü geldi mahalleye. Mevlit yaptı annesine. Mevlitte lokum ve şeker dağıttı. İlçeye yardım yapmasını isteriz. Belediyeye araba alsın. Fakir komşulara para yardımı yapsın. Kurban Bayramı’nda kendisiyle görüştüm. Kurban eti dağıttı fakire fukaraya. Eskiden kurban kesecek durumu yoktu. Oturduğu evi yıktırıp yeni ev yapacak" diye konuştu.

Öte yandan evli ve bir çocuk babası Fuat Özdemir, yanında çalıştığı iş adamı Barış A.’nın kendisini kandırarak parasının 5 milyon 300 lirasını aldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu.






KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER