ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 00:52

Otomobil ile tramvay durağına daldı

Otomobil ile tramvay durağına daldı

Konya'da alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay durağına girdi.


 

Kaza sırasında yolcuların tramvay durağının ön kısmında beklemesi olası faciayı önlerken bilet gişesini 1 dakika önce kapattığını belirten görevli Doğan Pekkalaycı ise ölümden döndü.

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan Alaaddin tramvay durağından meydana geldi. 42 EHL 64 plakalı otomobili ile cadde üzerinde seyir halinde olan 69 yaşındaki İsmail Çatal, iddiaya göre kendisini bir otomobilin sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybetti. Otomobili ile kaldırama çıkan Çatal, hızla tramvay durağına girdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan İsmail Çatal polis ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak banka oturtuldu. Burada sağlık görevlilerini bekleyen Çatal, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Biri soldan sıkıştırdı beni. Bende buraya girdim. Biraz alkol var. Ama siz alkollü olduğumu söylemeyin" dedi. İsmail Çatal sağlık görevlileri tarafından ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 DAKİKA İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ 

Tramvay durağında görevli 52 yaşındaki Doğan Pekkalaycı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Durak içerisinde bulunan bilet gişesinde görev yapan Pekkalaycı kazadan 1 dakika önce gişeyi kapatıp tramvaya binmek üzere durağın ön kısmına doğru yürümeye başladığını, kazanın ise bu arada olduğunu söyledi. Otomibilin altında kalmaktan son anda kurtulduğunu söyleyen bir genç ise, " Durakta fazla kimse yoktu. Hızla durağa girdi. Bende arada sıkışmaktan son anda kurtuldum" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.














KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER