ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Ağustos 2014 Cumartesi 20:19

Öldürülen Kore Gazisine askeri tören

Öldürülen Kore Gazisine askeri tören

Adapazarı'nda hırsızlık amacıyla evine geldiği belirlenen 15 yaşındaki Ş.S. tarafından öldürülen Kore Gazisi ve eski milli güreşçi 83 yaşındaki Celal Gemici askeri törenle toprağa verildi.



Eski milli güreşçi ve Kore Gazisi olan Celal Gemici için düzenlenen askeri törene Sakarya Jandarma Komutanı Adnan Şimşiroğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakaryaspor İl Müdürü Salih Koşu, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Balkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gemici'nin cenazesi kalabalık tarafından kılınan cenaze namazının ardından bir süre Kıbrıs Gazileri tarafından taşındı. Celal Gemici Emirsultan Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Eski milli güreşçi Celal Gemici, Donatım Mahallesi'nde tek başına yaşadığı evinde motosikletini çalmak için geldiği belirtilen 15 yaşındaki Ş.S., tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olaydan sonra kaçan 15 yaşındaki Ş.S. ise Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

 




 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER