ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2014 Cumartesi 18:44

Oktay Usta yöresel yemekleri yarıştırdı

Oktay Usta yöresel yemekleri yarıştırdı

Konya Nevbahar Derneği, Oktay Usta'nın da katıldığı yemek yarışması düzenledi.


Konya Nevbahar Derneği'nin düzenlediği yöresel yemek yarışması, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Mevlana Üniversitesi Spor ve Sergi Salonu'nda yapılan yemek yarışmasının sunuculuğunu, Samanyolu televizyonunun sevilen yemek programı Yeşil Elma’nın sunucusu Oktay Usta yaptı.

Oktay Usta, sunumu ve düzenlediği minik yarışmalarla programa katılanların hoşça vakit geçirmesini sağlarken, Zaman Gazetesi yemek yazarı Nevin Halıcı'nın başkanlığındaki jüri, birbirinden lezzetli yemekler arasından en güzelini seçmeye çalıştı. Nevbahar Derneği Başkanı Sibel Oğuz'un da jüri üyeliği yaptığı yarışmaya katılan marifetli hanımlar; çorba, ana yemek, hamur işi ve tatlı dalında hazırladıkları birbirinden güzel ve lezzetli yemeklerle dereceye girmeye çalıştı.

Yarışmada dereceye giren hanımlar, yarışmanın sponsor firmaları tarafından birbirinden değerli hediyelerle ödüllendirildi. Programın sonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım için düzenlenen açık artırmada Oktay Usta'nın önlükleri satışa sunuldu. Oktay Usta'ya sevgi gösterilerinde bulunan katılımcılar, önlükleri kısa sürede tüketti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER