ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Nisan 2014 Cumartesi 14:10

Oda başkanlarından başkan Ekici'ye hayırlı olsun ziyareti

Oda başkanlarından başkan Ekiciye hayırlı olsun ziyareti


Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan ve Hacılarlı oda başkanları Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Övüç, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rifat Alparslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Alparslan, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim, Halıcılar Odası Başkanı Ercan Efilti, Hacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Herdem ve Hacılar Belediyesi yedek meclis üyesi ve esnaf Hakan Alan eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan 30 Mart Yerel seçimleri sonrasında Hacılarlıların teveccüh göstererek ve destekleyerek Hacılar Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Ekici'yi tebrik ettiğini söyledi. Alan, "Siz bu işin mutfağından geldiniz. Kalitenizle, dürüstlüğünüzle ve aile yapınızla ben işin üstesinden geleceğinize canı gönülden inanıyorum. Biz Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Hacılarlı oda başkanları olarak her zaman emrinizdeyiz. Hacılar'da belli eksikler var ama siz yıllardır bunu gören insanlardansınız. Allah'ın izniyle projelerinizin hepsi birer birer hayata geçecek." dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacılarlı oda başkanları ile her zaman gurur duyduklarını söyledi. Başkan Ekici, seçim sonrası Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile görüştüğünü ve Mayıs ile itibari ile Hacılar için yapılması düşünülen projelere başlayacaklarının müjdesini verdi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER