ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Mart 2014 Cuma 12:46

Naci komisere mevlitli anma

Naci komisere mevlitli anma


Samsun’un Bafra ilçesinde 11 yıl görev yapan, 6 Mart 2013 tarihinde Bayburt`un Demirözü İlçe Emniyet Amiri iken kalp krizi geçirerek vefat eden Ali Naci Demiral mevlitle anıldı.

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu ve arkadaşları Naci Demiral’ın ruhuna ithafen ölümünün 1. senesinde Hacı Salih Yıldız Camii'nde Mevlid-i Şerif okuttu. Cami imam-hatibi Ayhan Duman ve müezzinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından dualar edildi. Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, "Bafra`da küçük büyük herkes tarafından sevilen ve Bafra`nın Naci Babası olarak bilinen Naci Demiral`ın ölüm haberi Bafra`da büyük üzüntü ile karşılanmıştı. Bafra`dan ev satın alan ve hayatının geri kalanını Bafra`da geçirmeyi planlayan Naci komiserimiz için düzenlediğimiz bu Mevlid-i Şerif'le bir nebze anmış ve hatırlamış olduk.’’ dedi.

Mevlide Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Polis Merkezi amirleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personel, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.










KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER