ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 18:25

Mescid-i Aksa Manavgat'ta kınandı

Mescid-i Aksa Manavgatta kınandı

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek Mescid Aksa ablukasını kınandı.


Antalya'nın Manavgat ilçesinde İsrail'in Mescid-i Aksa'yı abluka altına alması kınandı. Saadet Partisi(SP), Büyük Birlik Partisi(BBP), Alperen Ocakları ve Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek Mescid Aksa ablukasını kınadı.

AGD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, yaptığı açıklamada, terör devleti İsrail'in Mescid-i Aksa ablukasının esas hedefinin Filistin topraklarındaki işgalini yaygınlaştırmak olduğunu söyledi. Gayretli, İsrail'in Ortadoğu ve Filistin topraklarında saldırgan olmasında ABD, İslam ülkeleri, Avrupa Birliği(AB), NATO, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) terör devletinin yaptığı zulümlere karşı sessiz kalmasından kaynaklandığını kaydetti.

ABD ve AB'nin şımarık çocukları İsrail'in insanlık dışı yaptığı katliamlar karşısında sessiz kalması sebebiyle Filistin'de işgalini sürekli sürdürdüğünün altını çizen Gayretli, "İsrail'in Filistin'de yaptığı insanlık dışı katliamlarını lanetliyoruz. Terör devleti İsrail, Filistin'de işgalini daha ileri götürmek için Müslümanlar için kutsal olan Mescid-i Aksa'yı bilinçli bir şekilde abluka altına alıyor. İsrail askerlerinin Müslümanlar için kutsal olan Mescid'i Aksa'ya postallarıyla girmesini kınıyoruz. Azgın terör devleti İsrail'e artık dur demenin zamanı geldi. Mescid-i Aksa'da Müslümanların hür bir şekilde ibadet edebilmesi için Hz. Ömer ve Sultan Selahattin Eyyübi'nin fethi gibi yeniden fethine ihtiyaç var. " dedi.




KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER