ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Nisan 2014 Cumartesi 10:20

Menderes Koleji'nden dart turnuvası

Menderes Kolejinden dart turnuvası


Menderes Koleji beden eğitimi Zümresinin organize ettiği ortaokul öğrencileri arasındaki dart turnuvasının final bölümünde derece yapan öğrenciler belli oldu.

Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen turnuvanın ilk elemeleri Beden Eğitimi dersinde yapıldı. Sınıf elemelerinde ilk beşe kalan öğrenciler final grubunda yarıştı. Rekabetin yoğun olduğu turnuva öğle saatinde yapılırken öğrencilerin yoğun ilgisi hayli memnuniyetle karşılandı. Çok heyecanlı geçen final bölümünde yarışan öğrenciler arasından 6/A sınıfı öğrencisi Yunus Alperen Öztürk birinci, 8/A sınıfından Mahmut Emre Yavuz ikici, 7/B sınıfından Dilara Balta üçüncü oldu.

Okul içinde bu tür etkinliklere çok önem verdiklerini söyleyen Menderes Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa Kılıç, “Bu tür etkinlikler ve oyunlar öğrencileri yormadan eğlenmelerini sağlıyor. Turnuvada öğrenciler arasında güzel bir rekabet vardı. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İlk üçe giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarını taçlandırmak için kazandıkları hediyeleri ayrı bir törende kendilerine takdim edeceğiz.” dedi.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER