ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2014 Pazar 09:51

Mal Canın Yongası

Mal Canın Yongası

Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle takla attı. Ölümden dönen sürücü, ters dönen otomobilden çıkarıldıktan sonra cep telefonunun derdine düştü.


Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle takla attı. Ölümden dönen sürücü, ters dönen otomobilden çıkarıldıktan sonra cep telefonunun derdine düştü.

Kaza, sabah saat 05.30 sularında Kızılay’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinden Sıhhiye istikametine doğru gitmekte olan Ahmet Sedat A. isimli sürücü, Kızılay Kavşağı’na 100 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybedince 06 FG 8126 plakalı otomobiliyle takla attı. Takla attıktan sonra yolcu indiren bir taksiye çarparak durabilen Ahmet Sedat A., çevredeki vatandaşların yardımıyla ters dönen otomobilinden çıkarıldı.



CEP TELEFONUNU BULMAYA ÇALIŞTI

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Takla atan otomobilden çıkarılan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tedavi taleplerini geri çevirdi. Ahmet Sedat A., tedavi olmak yerine otomobilinin içinde olduğunu iddia ettiği cep telefonunu aramaya koyuldu. Şahıs, ısrarla bulmak istediği cep telefonu için takla attığı otomobile tekrar girdi. Cep telefonunu bulabilmek için olay yerindeki haber kameramanlarından, otomobilin içine ışık tutmaları konusunda yardım isteyen Ahmet Sedat A., daha sonra basın mensuplarına küfretti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ahmet Sedat A., cep telefonunu da bulamadı.

2.68 PROMİL ALKOL TESPİT EDİLDİ

Ahmet Sedat A.’nın eşi ve çocuğu kazayı haber alıp olay yerine geldi. Şahıs, eşiyle yaşadığı bir diyalogda, tedavi olmak istemediğini tek arzusunun cep telefonunu bulmak olduğunu ifade etti. Ahmet Sedat A.’nın polis ekipleri tarafından yapılan ölçümde, 2.68 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza anında olay yerinde olan Bektaş Baştürk, kaza anını, “Göbekten karşıya geçerken bir gürültü duydum. Taksici kenarda yolcu indiriyordu. Arkasında da bir esnaf vardı. Allah’tan ona çarpmadı. Sürücü, kazadan sonra arabada telefonunu arıyordu ama Allah’tan canına bir şey olmadı” ifadeleriyle anlattı.

KAZADAN KISA BİR SÜRE ÖNCE DE KAZA GEÇİRMİŞ

Ahmet Sedat A.’yı kazadan kısa bir süre önce özel bir hastanede tedavi olurken gördüğünü iddia eden, eğlence mekanı çalışanı Can Değirmenci ise, “Kaza yapan arkadaşı ben hastanede de gördüm. Baya alkollüydü. Bir kaza geçirmiş, yere düşmüş. Zaten hastanede de ‘alkollü araç kullanmayın’ diye uyardılar. İşyerimden çıkıp buraya geldiğimde aracın takla atmış olduğunu gördüm” dedi.






 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER