ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Nisan 2014 Çarşamba 12:13

Kozan'da LÖSEV yararına tenis turnası yapıldı

Kozanda LÖSEV yararına tenis turnası yapıldı


Adana’nın Kozan ilçesinde Halit Dağlı İlkokulu koordinatörlüğü ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Kozan Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) Spor Salonunda düzenlenen yarışma, küçükler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler ve büyükler olmak üzere altı kategoride yapıldı. 165 sporcunun ücretli katıldığı yarışmadan elde edilen 693 TL ise LÖSEV’e bağışlandı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Kozan Halit Dağlı İlkokulu Müdürü Metin Savaş Aydoğan, “Bu yarışmada 4 hedefimiz vardı: Birincisi azda olsa LÖSEV’e ekonomik olarak maddi destekte bulunmak. İkincisi LÖSEV için ilçemizde bir farkındalık oluşturmak. Üçüncüsü çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimiz için bir sosyal faaliyet olmasıydı. Dördüncüsü ise birçok okulumuzda öğrencilerimiz masa tenisi öğrenmekte ancak ilçede masa tenisi konusunda bir boşluk vardı. Bu boşluğu kapatmış olduk. Neticesinde yarışmaya yoğun bir katılım oldu. Olumlu tepkiler aldık ve amacımıza ulaştık.” dedi.

165 sporcunun katıldığı turnuvada küçüklerde Emre Küçük, yıldız kızlarda E. Büşra Çelik, yıldız erkeklerde Muzaffer Ateşcan, genç kızlarda E. Büşra Çokol, genç erkeklerde Ömer Durucu, büyüklerde de Ali Yücel birinci oldu. Turnuvada her kategorinin birincisine tablet bilgisayar, ikincilere raket, üçüncülere ise MP3 verildi.








KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER