ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 13:59

Karalar: Yapamayacağımız işi vadetmeyiz

Karalar: Yapamayacağımız işi vadetmeyiz

Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Zeytinli Mahallesi’nde ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi, taleplerini değerlendirdi.




Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve birim müdürleri ile birlikte Zeytinli Mahallesi'ne giden Başkan Karalar, göreve gelmeden önce verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını belirtti. Başkan Karalar, "Öncelikle söylemeliyim ki verdiğimiz ve verecek olduğumuz her söz yerine getirilecektir. Tutamayacağımız sözü vermez, yapamayacağımız işi vadetmeyiz. Yetki ve görev alanımıza giren her konuda, her ihtiyacınızı karşılamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Mahalle halkının isteklerini dikkatle dinleyen Zeydan Karalar, muhtarlık binası, park ve futbol sahası düzenlemelerinin yapılacağını ifade etti. Karalar, "Öncelikle belirttiğiniz muhtarlık binası, belediye parkı ve futbol sahası düzenlemelerine hemen başlayacağız. Altyapı sorunlarınızı ise Büyükşehir Belediye meclis toplantısında dile getireceğim, Büyükşehir Belediyesi’ni bilgilendirerek ihtiyaçlarınızın giderilmesi için talepte bulunacağım. Çünkü dile getirdiğiniz yol ve kaldırım, gerçekten acilen çözülmesi gereken sorun. Burada yaşayan insanların can güvenliğiyle ilgili bir soruna eminim büyükşehir belediyesi de duyarsız kalmaz." şeklinde konuştu.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER