ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Nisan 2024 Perşembe 00:03

İYC’den Rektör Seyit Aydın’a plaket

İYCden Rektör Seyit Aydına plaket


KASTAMONU (CİHAN)- İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kastamonu Şube Başkanı Hasan Yetişken, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’a üniversiteyi geliştirmesinden dolayı plaket verdi.
        Rektör yardımcılar, fakülte ve yüksekokulların müdürleri, öğretim üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler ve cemiyetin yönetim kurulu üyeleriyle yemek yiyen Rektör Seyit Aydın, "Burada kalan gençler bizim gençlerimiz.” dedi. Yemekten sonra Seyit Aydın ve İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Kastamonu meseleleri hakkında uzun uzun görüştü. Geceye Eğitim Bir Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu da katıldı.
        İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Hasan Yetişken, yaptığı konuşmada, “Yemeğe katılıp bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz. Yaptığınız çalışmalara için Allah razı olsun. Üniversitemizin gelişmesinde sağladığınız gayret ve mücadeleniz bizi sevindirdi. Öğrencilerimiz namına Rektörümüz Seyit Aydın’a teşekkür plaketi vermeyi istedik.” dedi.
        Prof. Dr. Seyit Aydın ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İlim Yayma Cemiyeti'nin güzel hizmetler yaptığını biliyoruz. Yapılan hizmetler çok önemli. İlim Yayma Cemiyeti'nin bundan sonra da daha büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz. Gençlerimiz buralardan faydalanmaya devam edecekler. Üniversitedeki arkadaşlarımız adına bu plaket için teşekkür ederim. Biz her fırsatta halkımızla buluşmak istiyoruz. Halkla buluşmalarımız bundan sonra da devam edecek.”
        Konuşmalardan sonra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’a İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Hasan Yetişken, üniversiteyi geliştirmesinden dolayı hizmet plaketi takdim etti. Rektör Aydın, yurtta kalan gençlerle de sohbet ederek onların düşüncelerini dinledi. Arıca Kızılay yetkilileri Rektör Aydın’a ve İYC Başkanı Hasan Yetişken’e teşekkür belgesi takdim etti.
CİHAN
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER