ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 16:27

İstanbul'da kuyumcu soygunu

İstanbulda kuyumcu soygunu

Sancaktepe'de uzun namlulu silahla kuyumcu soygunu


İstanbul Sancaktepe’de uzun namlulu silahlarla bir kuyumcuya gelen maskeli 2 kişi, işyeri sahibini yaralayarak vitrinde bulunan yüklü miktarda altını alarak kayıplara karıştı. Şahısları engellemeye çalışırken yaralanan işyeri sahibi ise ambulansla hastaneye sevk edildi.

    Olay, Merkez Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan kuyumcuya gelen maskeli ve ellerinde uzun namlulu silahlar olduğu öğrenilen 2 kişi, işyeri sahibi Murat Kılıç'tan altınları torbaya doldurmasını istedi. İşyeri sahibinin direnmesi üzerine şahıslar Kılıç’a ateş ederek yaraladı. Vitrinde bulunan yüklü miktarda altını alan şahıslar, ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Kolundan hafif şekilde yaralanan Murat Kılıç ise çevredeki esnafların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kuyumcunun çevresine şerit çekerek delil topladı.

    Olay sırasında 3 el silah sesi duyduğunu söyleyen Ahmet Aygün isimli bir görgü tanığı, “Ben yan tarafta çalışıyordum. Bir anda dışarıya bir sesle çıktım silah sesleriyle. Araba kazası sandım. Tam dışarıya çıktım kuyumcuda 2tane silahlı maskeli soyguncu vardı. Direk topluyordu zaten. Ben de kenarda durdum bizi gördü zaten dışarıda. Ateş etti koşarak kaçmaya başladı. İçeride zaten 3 el falan ateş etti ondan sonra dışarıya çıkıp ateş ederek kaçtı. Kuyumcu sahibi kolundan yaralandı. Sıyırdı geçti Allah'tan ağır yaralı yok.” dedi.

    Şahısların ne kadar altın aldıklarıyla ilgili bilgi verilmedi. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER