ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Eylül 2014 Pazartesi 15:56

Herkes hala o genci arıyor!

Herkes hala o genci arıyor!

BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde, 'Herkes hakkını helal etsin' yazılı veda notu bulunan sırt çantasını çay bahçesine bırakıp ortadan kaybolan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Mücahit Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları sürüyor.


BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde, 'Herkes hakkını helal etsin' yazılı veda notu bulunan sırt çantasını çay bahçesine bırakıp ortadan kaybolan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Mücahit Ahmet Yıldız'ı arama çalışmaları sürüyor.

Amasra'ya 4 gün önce tatil için gelen Gazi Üniversitesi Matematik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Mücahit Ahmet Yıldız, önceki akşam ortadan kayboldu. Yıldız'ın sırt çantası, dün sabah Boztepe Mahallesi'ndeki çay bahçesinde bankın üzerinde bulundu. Polisin çantada yaptığı incelemede, "Bu kağıdı bulan kişi aileme ulaştırsın. Geride 6 ses kaydı bıraktım. Zaten birkaç arkadaşım var. Bu ses kayıtlarını arkadaşlarıma ulaştırırsanız sevinirim. Herkes hakkını helal etsin" yazılı not bulundu. Yıldız'ın, ses kayıtlarının yer aldığı cep telefonu da çantada bulundu.
Sosyal paylaşım sitesi Faceebok'ta geçen 29 Ağustos'ta, 'Hayatımı sıfırdan kurmayı, her şeye yeniden başlamayı, sanki ölüp tekrar doğmuş gibi yapmayı düşünüyorum. Yapamazsam gerçekten öleceğim' notunu paylaşan Yıldız, dün yapılan aramalarda bulunamadı.

Çay bahçesinin bulunduğu alanda denize atlayarak intihar etmiş olabileceği düşünülen Yıldız için bugün de arama yapıldı. Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin denizin yüzeyinde ve dipte dalış yaparak, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de falezlerde ve kayalıklarda yaptığı aramalarda Yıldız'a ulaşılamadı.

Oğlunun kaybolduğu haberi üzerine Ankara'dan gelen Erdoğan Yıldız ve yakınları da arama çalışmalarını takip ediyor. Erdoğan Yıldız, oğlunun 3 ay önce Ankara'da trafik kazası geçirdiğini ve otomobilin parasını ödeyebilmek için yaz döneminde Ankara'da otobüs terminalinde çalıştığını söyledi. Oğlunun, okul başlamadan önce kafasını dinlemek için kendisinden izin alarak Amasra'ya geldiğini belirten Erdoğan Yıldız, şöyle konuştu:
"Kendisiyle kaybolmadan 1 gün önce telefonda konuştuk. 'Baba yarın döneceğim Ankara'ya' demişti. Düşmanı ya da kötü bir şeyi yok. Sırt çantasında kol saati, oltası ve cep telefonu ile özel eşyalarını bırakmış. Biz çıkıp geleceğinden eminiz. Onu bekliyoruz."

 

 

 















 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER