ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Nisan 2014 Pazartesi 15:57

Gökhan mazbatasını aldı

Gökhan mazbatasını aldı


Yeniden başkan seçilen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, mazbatasını aldı.

Çok sayıda partili ile Çanakkale Adliyesi'ne gelen Ülgür Gökhan mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Erdem Mirici’nin elinden aldı. Gökhan ile birlikte Çanakkale’nin Kepez Beldesi’ne yeniden belediye başkanı seçilen Dr. Ömer Faruk Mutan da mazbatasını alan bir diğer isim oldu.

Adliye binası çıkışında partililerin "Başkan Ülgür, Çanakkale Özgür" sloganlarıyla karşılanan Gökhan, kendisini desteklemeye gelenlere bir konuşma yaptı. Çanakkale halkının büyük desteği ile bu mazbatayı aldıklarını belirten Gökhan, "Şimdi hedefimiz Çanakkale’yi daha çağdaş, daha yaşanılabilir bir kent yapmak için mücadele etmek. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber sizlere verdiğimiz sözü sonuna kadar yerine getirip, yöremizi bugünden çok daha ileri bir seviyeye taşıyacağız. Siz bize güvendiniz, bize kefil oldunuz, sizi pişman etmeyeceğiz, kefaletinizi yerine getireceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Gökhan ve beraberindekiler daha sonra adliyeden Çanakkale Belediyesi hizmet binasına kadar karanfil dağıtarak yürüdü.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER