ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Nisan 2014 Çarşamba 18:33

Çetinkaya, köy ziyaretlerine devam ediyor

Çetinkaya, köy ziyaretlerine devam ediyor


AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, Boztepe’nin köylerini ziyaret etti. Çetinkaya’nın ziyaretine AK Parti Boztepe İlçe Başkanı Bekir Dalgalı, AK Parti Boztepe İl Genel Meclis Üyesi Levent Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretlerine Boztepe ilçesi köylerinde başlayan AK Parti İl Başkanı Çetinkaya, birlik ve beraberliği önemsediklerini dile getirerek, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Kırşehir için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Yapılan işleri, Kırşehir ve Türkiye için yapılan yatırımları kötülemenin küçümsemenin bir fayda sağlamayacağını dile getiren Çetinkaya, “Kırşehir'de ve ilçelerimizde önemli projeler kazandırdık. Bu projelerimiz sayesinde Kırşehir büyük hizmetler almıştır. Köylümüz, kentlimiz refah içinde, yaşam standartları yükselerek yaşamaktadır.” dedi.

Kırşehir ili Boztepe ilçesine bağlı, Külhüyük, Harmanaltı, Uzunpınar, Hatunoğlu, Üçkuyu, Çamalak, Çiğdeli, Yenidoğanlı, Eskidoğanlı, Karacaören köylerini ziyaret eden Çetinkaya burada, köy muhtarları ve köylüler ile görüşerek fikir alışverişi yaptı.

Yapılan seçimlerin yerel seçimlerden uzaklaşarak, genel seçim havasında geçtiğini de söyleyen Çetinkaya, “Türkiye’de yakalanan istikrar, güven ve huzur için destek vermiştir. Türkiye de artık yatırımcılar kararsız değildir ve istikrar devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER