ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 15:56

Çatıda mesaiye yemek molası

Çatıda mesaiye yemek molası

Başkent Ankara’da bir binanın çatısında öğlen molası sırasında işçiler, hiçbir güvenlik önlemi almaksızın kiremitlerin üzerine oturarak yemeklerini yediler.


Yaşanan iş kazalarında her gün bir işçi hayatını kaybederken Başkentte kameraların görüntülediği bir görüntü dikkat çekti. Mamak İlçesine bağlı Kutlu Mahallesi İmam Ali Sultan Caddesi üzerinde bir apartmanın çatısında, güneş enerjisi sistem panelleri montajı yapmak isteyen işçiler, çalışırken hiç bir önlem almazken verdikleri molada da yemeklerini çatıda yediler.

4 katlı bir binanın çatısında güneş enerjisi sistem paneli montajı gerçekleştiren 4 işçi, güvenlik kemeri ve herhangi bir önlem almadan çalışmalarını devam ettirdi. İşçilerin, 4 katlı binanın çatısındaki rahat hareketler ederek hayatlarını tehlikeye atarak montaja devam ettikleri görüldü. İşçiler, öğlen molasında çatıdan yere inmek yerine zaman kaybından önlemek için yiyeceklerini çatıya çıkardı. Montaja ara veren işçiler, güvenliğin sağlanmadığı çatı da kiremitlerin üzerine oturarak yemeklerini yedikleri gözlendi.










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER