ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2014 Pazartesi 07:50

Çaldığı otomobille kaçmaya çalışırken yakalandı

Çaldığı otomobille kaçmaya çalışırken yakalandı

Düzce'de, çaldığı lüks otomobille kaçmaya çalışan kişi polisler peşine düşünce silahıyla havaya ateş ederken, bir polis aracına çarptı.


Düzce'de, çaldığı lüks otomobille kaçmaya çalışan kişi polisler peşine düşünce silahıyla havaya ateş ederken, bir polis aracına çarptı. Çok sayıda polis aracını peşine takarak çaldığı otomobille kent merkezinde 120 kilometre hızla ilerleyen otomobil hırsızı polis araçlarıyla önü kesilerek yakalandı.



Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gümüşova İlçesi'nden çalınan 81 EV 660 plakalı otomobili D-100 Karayolu Öztürkler kavşağında durdurmak istedi. Polisin "Dur" ihtarına uymayan kişi, Çoban ve Hal kavşaklarında bekleyen ekiplerinin de uyarılarını dikkate almadı. Çok sayıda polis ekibini peşine takan otomobil sürücüsü polisin ihtarlarına rağmen araç ile ilerlerken tabanca ile havaya ateş etti. Yeni Sanayi mevkiinde ara sokaklarda süratle ilerleyen otomobil Olimpiyat mevkiinde sivil polis otosuna çarparak kaçmaya devam etti. Kent merkezinde çaldığı otomobille yaklaşık 120 kilometre hızla ilerleyen şüpheli kişi yarım saat süren kovalamacanın ardından Valilik kavşağında önü kesilerek durduruldu. Polis, 22 yaşındaki G.G.'yi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER