ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 15:46

Burdur’da kitapseverler fuarda buluştu


Burdur'da NT Mağazaları ve Öykü Kitabevi’nin ortaklaşa düzenlediği Kitap Fuarı, Belediye Kültür Merkezi'nde açıldı. 8 gün sürecek olacak fuarın açılışında kurdeleyi Burdur’un yeni Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır birlikte kesti.

Açılışta konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur kültür açısından zengin bir şehir. Bizler de kültürel faaliyetlerin devamını getireceğiz. Fuara katkı veren yayınevi sahipleri, gönüllü kuruluşlar ve kitapseverlerin hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Fuarı geçmiş yıllarda müdürlük olarak kendilerinin hazırladığını kaydeden Burdur Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır, bu yıl ise fuarın yayınevi sahipleri tarafından organize edildiğini, organizatör ve kitapseverlere ilgilerinden dolayı teşekkür ettiği belirtti.

Fuarı gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yayınevlerinin stantlarından bol miktarda kitap satın aldı. Fuarda, üniversite KPSS hazırlık kitaplarından hikaye, roman ve tüm yeni çıkan kitaplar saat 09.00-21.00’a kadar alınabilecek.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER