ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Kasım 2014 Pazartesi 12:32

Bonzaiye tepki yürüyüşü

Bonzaiye tepki yürüyüşü

BALIKESİR'in Marmara İlçesi'ne bağlı Avşa Adası'nda içtiği Bonzai sonucu öldüğü öne sürülen 16 yaşındaki Furkan Bozyiğit'in cenazesine katılanlar uyuşturucuya karşı önlem alınması için yürüyüş yaptı.


BALIKESİR'in Marmara İlçesi'ne bağlı Avşa Adası'nda içtiği Bonzai sonucu öldüğü öne sürülen 16 yaşındaki Furkan Bozyiğit'in cenazesine katılanlar uyuşturucuya karşı önlem alınması için yürüyüş yaptı. Avşa Adası'ndaki jandarma sayısının yetersizliğinden yakınan ada sakinleri tepkilerini jandarmaya kadar yürüyerek gündeme getirdi.

Avşa'da yaşayan Furkan Bozyiğit,  geçen cuma akşamı gittiği internet kafeden ayrıldıktan kısa süre sonra fenalaştı ve yere yığılarak öldü. Çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaşama döndüremedikleri Furkan Bozyiğit'in cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsisi yapılan Furkan Bozyiğit, dün Avşa'da toprağa verildi. Cenaze töreninden sonra toplananlar, 'Uyuştucuya hayır', 'Çocuklarımızı bu zehirden koruyalım' yazılı pankartlar ile alkışlar eşliğinde jandarma karakoluna yürüdü. Burada güvenlik görevlilerine dert yakınan ada sakinleri seslerini duyurmak istediklerini yaşı küçük çocukların barlarda çalıştığını, gençlerin çakmak gazı soluduğunu çaresiz kaldıklarını söyledikten sonra dağıldı.
 















 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER