ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 10:08

Bir annenin yürek yakan feryadı

Bir annenin yürek yakan feryadı

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde ikamet eden bir anne, 14 yaşındaki kızının kaçırıldığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.


Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde ikamet eden bir anne, 14 yaşındaki kızının kaçırıldığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Göbü köyünde yaşayan Elif A., geçen perşembe günü 14 yaşındaki kızı E.A’nın okula gitme bahanesiyle evden çıktığını ancak okula gitmediğini belirterek kızının kaçırıldığını iddia etti. 14 yaşında olan Kız Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi E.A, sabah saat 08.00 sıralarında evden okula gitmek için çıktı. E.A, daha sonra babası Taşkın A’yı arayarak “Okula gideceğim” diye telefonda görüşerek telefonu kapattı. Baba tekrar kızını aramak için telefon açtı ama kısa zaman sonra açık olan telefon birden kapandı. Baba Taşkın A, eşini arayarak “Kızımızdan haber var mı?” diye sordu. Eşi Elif A da kızını tekrar aramasına rağmen ulaşamadı. Anne, daha sonra okula giderek okulun müdür yardımcısıyla görüşerek kızının okula gelmediği bilgisini aldı. Talihsiz anne daha sonra karakola giderek kızının kaybolduğu ya da kaçırıldığı üzerine ifade verdi. Kızının kaçırıldığını belirten anne Elif A, yüreğinin yanıp tutuştuğunu belirterek, “Sabah çocuğum okula gidiyor. Saat 8’de babasını arıyor ve görüşüyor ’okula gideceğim’ diye söylüyor ardından telefonu kapatıyor. Babası birkaç defa arıyor. Telefonu hep kapalı oluyor. Sonra eşim beni saat 12 gibi arayarak ’kızımdan haber var mı’ diye sordu. Eşime ’sen kapat ben arayayım’ dedim. Aradım hep kapalıydı. Arkadaştan aradım hiçbir cevap yok. Okulun müdür yardımcısıyla görüştüm. Bana okuldan ’çocuğunuz okula gelmedi’ dediler. Karakola haber verdik. Onlarda ifademizi alarak ’biz gerekeni yapacağız’ dediler. ’Bizden haber bekleyin’ diye söylediler ama halen haber yok. Çocuğumdan bir bulgu yok” dedi.

“SEN GELECEKSİN DİYE GÖZLERİM HEP KAPIDA”

14 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia eden anne Elif A, kızının kendisini araması için gözyaşları içinde çağrıda bulunurken, “Kızım gel, beni ara. Yanıp tutuşuyorum. Kardeşini sen doyuruyordun. Gel artık beni ara. Baban bir şey demiyor bende demiyorum sana gel artık beni ara. Sen geleceksin diye gözlerim kapıda” şeklinde konuştu.

“EN SON ZONGULDAK TERMİNALİNDE GÖRÜLMÜŞ”

Kızının kaçırıldığını iddia eden Elif A, kızının il merkezinde otobüs terminalinde otobüse bindiğini ve ortadan kaybolduğunu ifade ederek, “Kızım son olarak Zonguldak terminalinde görülmüş. Eşim kamera kayıtlarına bakıyor. Saat 15.15 sıralarında kayboluyor. Ben tanıdık arkadaşlara soruyorum. Ertesi sabah 07.00’de Trabzon’da indikleri görünüyor. Öyle bir ihbar geldi” dedi.

KIZIMIN ARKADAŞLARI BANA BİRİYLE OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

Anne Elif A, kızının arkadaşlarının E.A’nın Caner K. adında biriyle olduğunu söylediğini gözyaşları içinde belirterek arkadaşlarının kızına mesaj attıklarını ancak atılan mesajların karşılığının gelmediğini ifade etti. Anne Elif A, Caner K. adında biriyle olduğunu duyduklarını belirterek "Caner oğlum bana kızımı getir. Kızımı bana geri ver. Polise, karakola ve arkadaşlarına haber gönderildi ama halen ses yok. Gel evladım, dön evladım. Yakınlarını ara ve ulaş kızım. Hiçbir telefona ulaşamıyoruz. Kızımın telefonu kapalı ulaşılamıyor. Çocuğumun durumundan endişe ediyorum. Kızım bana sağ salim gelsin başka bir şey diyemiyorum” diye konuştu.

“ABLA GEL, BANA YUMURTA KIR”

Kaybolan ve kaçırıldığı iddia edilen lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A’nın kardeşi Emrehan A (12) da, ablasına seslenerek “Lütfen abla gel. Başımda yumurta kır ama gel. Abla seni çok özledim. Annem çok ağlıyor” şeklinde konuştu.

“BEN VARKEN SANA KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ”

Kız Meslek Lisesi 1. Sınıf öğrencisi E.A’nın 70 yaşındaki dedesi Halil A da gözyaşları içinde, “Ben kızımı çok seviyorum. Gel kızım. Ben varken sana hiç kimse bir şey diyemez. Seni çok istiyorum gel kızım” dedi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER