ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 13:32

"Bedava elbise" anonsu şaşırttı

"Bedava elbise" anonsu şaşırttı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir iş adamı tarafından başlatılan “Bu kış kimse üşümesin” projesi kapsamında ilçeye bağlı köy ve beldelerde halka bedava elbise dağıtılıyor.


Elbise dağıtımı için gidilen yerlerde ise anons minibüsü tarafından yapılan “Köy meydanında bedava elbise dağıtılıyor ihtiyacı olan olmayan istediği kadar elbise alabilir” anonsu ile vatandaşlar şaşırıyor.

Kadirli ilçesinde yerel bir marketin işletmeciliğini yapan Kasım Yasdıoğlu tarafından, “Bu kış kimse üşümesin” sloganıyla bir kampanya başlatılmıştı. Kampanyanın amacı ilçe genelinde vatandaşlara duyuru yapıp kullanmadıkları veya az kullandığı elbiseleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak olarak belirlendi. Bu kapsamda bir depo dolusu elbise toplanıp, iş adamı Yasdıoğlu tarafından ilçeye bağlı köy ve beldelerde toplanan elbiseler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Sumbas ilçesinin Mehmetli beldesinde gezen anons arabası tarafından bedava elbise dağıtılacağını duyan vatandaşların önce inanmadığını sonra şaşırdığını belirten Yasdıoğlu “Kampanyaya ilgi büyük oldu. İnsanlar kullanmadıkları elbiseleri bize getirdi. Biz de elbiseleri tasnifledik ve hepsini yıkattırdık. Sonra poşetlere koyarak bu şekilde köy ve beldelerde dağıtımını yapıyoruz. İhtiyaç sahipleri de biz de mutlu olduk. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

(İHA)







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER