ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:45

Bayramda kötü haber geldi

Bayramda kötü haber geldi

Seydişehir ilçesinde dün sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmak için atladıkları suda kaybolanlardan ağabeyi ve babasından da acı haber geldi.


Seydişehir ilçesinde dün sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmak için atladıkları suda kaybolanlardan ağabeyi ve babasından da acı haber geldi. Dün akşam cesedi bulunan amcadan sonra baba ve oğullarının cansız bedenlerine bayram sabahı ulaşıldı.

Konya'dan babasıyla kabir ziyareti için geldiği Seydişehir ilçesine bağlı Kumluca Mahallesi yakınlarındaki kanala düşen Semihcan Celebe (13) ile onu kurtarmak için kanala girdikten sonra kaybolan 3 kişiden, ağabeyi Hüseyin (17) ve babası Oğuz Celebe'yi (44) arama çalışmaları sabah erken saatlerde yeniden başladı.

Arama kurtarma ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından baba ve iki oğlunun cesedine ulaştı.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sulama kanalında kaybolan baba ve iki çocuğun cesedine ulaştıklarını söyledi.

Akıntıya kapılan baba Oğuz Celebe'yi olay yerinden 3 kilometre, Hüseyin'i 4 kilometre, Semihcan'ı ise 8 kilometre uzaklıkta bulduklarını belirten Sonel, "Bugün 05:30'da AFAD ve jandarma ekiplerince başlayan arama çalışmaları 07.30'da sonuçlandı" dedi.

Celebe ailesinin diğer fertleri ve yakınları ise bayram günü yaşadıkları bu aile faciasının derin üzüntüsü içinde.

Dün, Seydişehir ilçesindeki sulama kanalına düşen Semihcan Celebe ile onu kurtarmak için suya atlayan ağabeyi Hüseyin, babası Oğuz ve amcası Yavuz Celebe akıntıya kapılarak kaybolmuş, yapılan aramada amcanın cansız bedenine ulaşılmıştı.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER