ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Nisan 2014 Çarşamba 13:38

Başkan Çelikcan, teşekkür gezisinde


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek ve kahvehanelerde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Seçim sonrasında mahallelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Çelikcan vatandaşların sorunlarını yerinde görme imkanına da buluyor. Vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çelikcan: “Yüreğir’de kimseye çamur atmadan yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Sizler de yapılanları görüp bizlere destek oldunuz. Önceki dönemden daha iyi çalışarak, vatandaşlarımıza en iye hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Geçen 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını aktaran Çelikcan, “Vatandaşlarımızın öncelikli isteği olan yol çalışmasında büyük işler yaptık. 5 yıl içerisinde geriye dönük 20 yıldan daha fazla yol çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Yüreğir'in yol sorununu büyük ölçüde çözmüş bulunmaktayız. Eksik kalanları da bu dönemde çözeceğiz. Geriye kalan yerleri kısa zamanda yaparak ilçenin yol sorununu bitireceğiz.” şeklinde konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER