ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Kasım 2014 Cumartesi 10:32

Balık sevdası mahsur bıraktı

Balık sevdası mahsur bıraktı

Adana’da balık avlamak için Demir Köprü’nün beton ayağına inen bir kişi köprüye çıkamayınca mahsur kaldı.


Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cem Taşkın (30) ve arkadaşı Emrah Karaköse balık avlamak için tren geçişleri için Seyhan Nehri üzerine kurulu olan Demir Köprü’yü kullanarak beton ayağına indiler. İki arkadaş, nehirde balık avlamaya başladı. Bir süre sonra Emrah Karaköse köprünün beton ayaklarından tırmanıp evine gitti. Arkadaşına daha sonra geleceğini söyleyen Taşkın, balık avlamayı sürdürdü.

Bir süre sonra eve dönmeye karar veren Taşkın, duvara tırmanarak köprünün üzerine çıkmak istedi ancak başarılı olamadı. Kollarında güç kalmayan Taşkın, mahsur kaldığı yerden kurtarılması için önce polisi daha sonra arkadaşını aradı. Polislerden önce köprünün ayaklarına gelen Emrah Karaköse, aşağıya indi. Daha sonra Taşkın, arkadaşının desteğiyle duvarlara basarak yavaş yavaş yukarı çıktı. Köprünün ayağının üzerinde bulunan bir vatandaşta Taşkın’ı kolundan tutup çekti.

Mahsur kaldığı yerden kurtulan Taşkın, “Arkadaşım ile balık avlıyorduk. O eve gideceğini söyledi. Ben de kendisine daha sonra geleceğim dedim. Balık tutamayınca çıkmak istedim, ama başaramadım. Kollarımda güç kalmadı. Çok panikledim. Polisi ve arkadaşımı aradım. Gelip beni kurtardılar. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER