ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ekim 2014 Çarşamba 08:35

"Aşırı hız" bir faciaya neden oldu

"Aşırı hız" bir faciaya neden oldu

KONYA'da eğlence merkezinden döndükleri belirtilen arkadaşların içinde bulunduğu otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajlı yolda kontrolden çıkarak üst geçitin direğine çarparak devrildi.


Konya'da eğlence merkezinden döndükleri belirtilen arkadaşların içinde bulunduğu otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajlı yolda kontroldan çıkarak üst geçitin direğine çarpark devrildi. Kazada 39 yaşındaki Yeşim Bilgiç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Hafif yaralanan ve kazadan sonra kaçan sürücü Ahmet Karacak ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, saat 03.40 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Caddesi üzerinde bulunan Kunduracılar Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Afyonkarahisar'dan eğlenmek amacıyla Konya'ya geldikleri öğrenilen Ahmet Karacak yönetimindeki 03 AH 600 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız sonucu virajlı yolda kontroldan çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu otomobil, üst geçitin ayağına çarptıktan sonra devrildi. Kazada otomobilde bulunan 22 yaşındaki Demet Sever, 39 yaşındaki Yeşim Bilgiç ve 32 yaşındaki Sedat Akşehirlioğlu araçta sıkıştı. Hafif yaralanan sürücü Karacak'ın ise olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede araçtan çıkartılarak kent merkezindeki çeşitli habtanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Yeşim Bilgiç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altında olan diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Kazadan sonra olay yerinden kaçtığı belirtilen sürücü Ahmet Karacak'ın kısa süre sonra yakalandığı belirtildi. Karacak gözaltına alınırken, aracın hız ibresinin de 90 kilometrede takılı kaldığı öğrenildi.

 

 















 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER