ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 15:49

ASÇED'in 8. Bahar Şenliği başladı


Antalya'da faaliyet gösteren Akdeniz Sevgi Çevre ve Diyalog Derneği'nin (ASÇED) düzenlediği 8. Bahar Şenliği Meltem semtinde başladı. 18-23 Nisan arasında gerçekleşecek organizasyon kapsamında çocuk etkinlikleri, kitap standı ve okuma alanı ile hediyelik eşya, çeyiz ve yiyecek standlarının yanı sıra Kutlu Doğum programı bulunuyor.

Gönüllü hanımlar tarafından 2002 yılında kurulan ve çeşitli kültürel, sosyal aktiviteler gerçekleştiren ASÇED, ihtiyaç sahibi öğrencileri de unutmuyor. Geleneksel hale gelen ve bugün başlayan şenlik, beş gün sürecek. Organizasyon kapsamında gıda ürünleri, çeyiz ve giyim eşyalarının satılacak. Şenlik alanında ziyaretçilere döner, tantuni, köfte, gözleme, dolma ve Türk mutfağına ait farklı lezzetler sunulacak, Yörük çadırında köy kahvaltısı yapma imkanı olacak. Pike, havlu ve yatak örtüsü gibi çeyiz ürünlerinin satılacağı kermeste, çocuk ile bay bayan giyim eşyalarının yanı sıra ayakkabı ve çanta da satılacak. Küçük çocukların da unutlmadığı organizasyonda balon park, çocuk gösterileri yer alacak.

Şenlik alanında çeyiz, gıda, giyim ve hediyelik eşya reyonlarının yanı sıra 'Kutlu Doğum' çadırı olacak. Çadırda Kutsal Emanetler fotoğraf sergisi ve sakal-ı şerif saat 10.00-18.30 arası ziyaret edilebilecek. ziyaret edilebilecek. Maceracı Programı'nın sunucusu Murat Yeni de pazar günü saat 17.30'da Kutlu Doğum programı düzenleyecek.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER