ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2014 Pazar 15:46

Alman turistin cesedi bulundu

Alman turistin cesedi bulundu

Eşi ile birlikte Oymapınar Barajına tura çıkan ve serinlemek için girdiği baraj gölünde kaybolan Alman turist Björn Alexander Fay’ın cesedi bulundu.


Eşi ile birlikte Oymapınar Barajına tura çıkan ve serinlemek için girdiği baraj gölünde kaybolan Alman turist Björn Alexander Fay’ın cesedi bulundu.

Eşi Fay Jessica ve bir grup turist ile birlikte gittiği Manavgat Oymapınar Baraj Gölünde kaybolan ve aynı gün yapılan aramalardan sonuç alınamayan Alman turist Björn Alexander Fay’ın (31) cesedi Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Su altı Grup Amirliği Polis Kurbağa Adam ekibi tarafından bulundu. Pazar sabahı Alman turistin bulunması amacıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Su altı Grup Amirliği polis kurbağa adam ekibi, Antalya Büyükşehir Belediyesi dalgıçları, 112 sağlık ekibi ve Manavgat ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olayın meydana geldiği Manavgat Oymapınar Baraj Gölünde bir araya geldiler. Dalgıç ekipler baraj gölüne girip arama çalışmalarından 20 dakika sonra suyun yüzüne beraberlerinde Alman Turist Björn Alexander Fay (31) cesedi ile çıktılar.

Alman turistin cesedinin 42 metre derinlikte olduğu, görüş mesafesinin kısıtlı, suyun dibinin karanlık, bulanık ve soğuk olduğu bildirildi. Alman turist Björn Alexander Fay’ın (31) cesedi Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken oğullarının kaybolduğunun haberini aldıktan sonra gece Almanya’dan gelen anne-babasıyla 5 aylık hamile olduğu ve kaybolduğu sırada yanında bulunduğu bildirilen eşi Fay Jessica ile devlet hastanesi morguna gelerek teşhiste bulundular.

Fay’ın cesedi Cumhuriyet savcısının gerekli incelemeleri yapmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Morguna gönderildi. Talihsiz Alman’ın cesedinin yarın Adli Tıp morgundan alınarak ailesiyle birlikte Almanya’ya gönderileceği öğrenildi.














KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER