ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2014 Perşembe 13:37

Aksaray Ticaret Borsası öğrencilere kaban dağıttı

Aksaray Ticaret Borsası öğrencilere kaban dağıttı

Aksaray Ticaret Borsası eğitime destek kapsamında Ortaköy ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yaptı.


Kabanlar Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Can'a İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük'e, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Mehmet Ekici ve İlhan Demir tarafından teslim edildi.

Kaban teslimi esnasında bir açıklama yapan Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, "Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Hamit Özkök'e bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize, okul idarecilerimiz en uygun şekilde dağıtımını yapacak, onlar adına da tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise "Bildiğiniz gibi her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB), Aksaray Ticaret Borsasına tanımış olduğu kışlık kaban yardımı kapsamında biz de bu yıl ilçelerimizin tamamına, Ortaköy ilçemizden başlamak şartı ile 200 adet ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sayın kaymakamımızın himayelerinde, ilçe milli eğitim müdürümüzün gözetiminde inşallah dağıtımı gerçekleşecektir. Ayrıca bu işe vesile olduğumuz için de kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. Burada bizzat yardımları yerine ulaştıracak olan sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine vesile oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER