ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 19:55

85 yaşındaki Nalbantlar'dan hala haber yok!

85 yaşındaki Nalbantlardan hala haber yok!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ve AFAD ekipleri, 6 gün önce kaybolan 85 yaşındaki Hüseyin Nalbantlar’ı arama çalışmalarını sürdürüyor.


Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ve AFAD ekipleri, 6 gün önce kaybolan 85 yaşındaki Hüseyin Nalbantlar’ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Çorlu’da Kazimiye Mahallesi’nde yaşayan 85 yaşındaki Hüseyin Nalbantlar, 6 gün önce sabah saatlerinde çarşıya gitmek için evinden çıktı. Uzun süre eve dönmeyen Nalbantlar’ın ailesi uzun süre haber alamayınca polis ve jandarmaya kayıp müracaatında bulundu. 6 gündür kayıp olan Hüseyin Nalbantlar’ın ailesi resimlerini minibüs duraklarına ve işlek caddelere yapıştırdı. Yaşlı adamın en son Tekirdağ Yolu üzerinde tarlalık alanda görüldüğü bilgisi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması yaptı. Jandarma ekipleri çiftlikler bölgesinde metruk ev ve dere kenarlarında yaşlı adamı aramaya başladı. Ancak yapılan aramalarda yaşlı adamın izine rastlanılmadı.

“JANDARMA VE AFAD EKİPLERİ İLE BERABER ARIYORUZ”

Hüseyin Nalbantlar’ın damadı Yılmaz Saygı, kayınpederi ile evlerinin yan yana olduğunu ve eşinin akşam yemeği götürdükten sonra sabah eve gittiklerinde kimsenin olmadığını görmeleri üzerine tüm akrabalarını aradıklarını belirtti. Saygı, “Sabah kahvaltı için eşim eve gittiğinde yoktu. Sonra tüm akrabalarımızı arayıp sorduk. Onlarda da olmadığı bilgisini aldıktan sonra kayıp müracaatında bulunduk. Resimlerini işlek cadde ve duraklara astık. Ancak bir türlü haber alamadık. En son Tekirdağ Yolu üzerinde tarlalık alanda bulunan kum ocağının bekçisi tarafından görüldüğü bilgisi üzerine jandarma ile bu bölgeye baktık. Daha sonra geniş bir arazi olması nedeniyle Afad ekiplerine de bilgi verildi. Şimdi jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte bizler arıyoruz” dedi.









 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER