ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mart 2024 Cuma 03:19

O sahneyi anlattılar

 O sahneyi anlattılar

Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Memati ve Deli Hüsnü Hamit Eteevrans'a konuştu.


Türkiye’yi ekran başına kilitleyerek, nefeslerin tutularak izlendiği Kurtlar Vadisi Pusu’nun 105’inci bölümüyle ilgili Memati ve Deli Hüsnü konuştu.
Hamit Eteevrans’la Yüz Yüze’de merak edilen soruları yanıtlayan Memati ve Deli Hüsnü, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Memati ve Deli Hüsnü ile Ali Memati ve Gülendam'ın cenaze defin sonrasında mezarlıkta konuştuk.



İşte Memati ve Deli Hüsnü'nün yorumları:

ÇOK ZOR BİR SAHNEYDİ

Oğlu Ali Memati’nin öldürülmesiyle ilgili konuşan Memati, ‘o sahheyi’ anlattı. Çok zor bir sahneyi canlandırdığını ve hiç görmek istemediği anı yaşadığını belirten Memati, “Ali Memati’yi kaybetmek benim için bir yıkım oldu. Benim için gerçekten çok zor bir andı… Çünkü çocuğunuz öldürülüyor. Bunu yaşamak da insana büyük acı veriyor” diye konuştu.

KAYBETTİĞİ SON ŞEY OLDU

Bundan sonra büyük bir intikam peşinde olacağını vurgulayan Memati, “Bu acı, çok büyük bir acı oldu. Memati bundan sonra vahşileşip, duygusallaşacak. Çünkü artık düşüneceği kimse yok. Dönem dönem başka insanlara bağlı olduğu için hayata tutunuyordu ama sanırım bu Memati’nin kaybettiği son şey oldu. Bu dönüşüm sanıyorum ki Memati’nin hayata bakışına dair çok net ve katı bir dönüşüm sağlayacak” şeklinde konuştu.



HÜSNÜ BÜYÜK YARA ALDI

Eşi Gülendam’ı kaybeden Deli Hüsnü ise, o sahneyi şu cümlelerle özetledi: “O an benim için çok farklı bir andı. İçimden yarısını alıp kopardılar. Büyük bir acıyı hissettim kalbimde… Gülendam’ı çok seviyordum. Eşimi kaybetmek beni adeta yıktı. Geç bulunan bir aşkı, bir anda kaybetmek dünyamı kararttı. Biraz metanetli olmaya çalıştım ama şu an içimde fırtınalar kopuyor.”

KAÇIRMAYIN! İŞTE 106'INCI YENİ BÖLÜM FRAGMANI



İŞTE O SAHNELER






TÜRKİYE AĞLADI

hamit@yazete.com
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER