ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Nisan 2024 Cuma 13:33

Necati Şaşmaz: 120 dakikaya ne yapacaklar?

Necati Şaşmaz: 120 dakikaya ne yapacaklar?

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz Star Anahaber'e konuştu.


Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan 2 dakikalık sahneyi hazmedemeyip planlı olarak diplomatik küstahlık yapan İsrail'e sert tepkiler dinmek bilmedi. Türkiye dün de fenomen diziye ve yeni film Kurtlar Vadisi Filistin'e kilitlendi. Tüm televizyon kanalları, ekranlarını Pana Film'e ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'a çevirdi.

Gerginliği Star Anahaber'e değerlendiren Necati Şaşmaz, "1.5 dakikaya bu kadar alınıyorlarsa 120 dakikaya ne yapacaklar merak ediyorum. İnsanlık suçu işlenen her yerde ya da savaş suçu işlenen her yerde, geçmişte Kurtlar Vadisi Irak'ta olduğu gibi Kurtlar Vadisi Filistin'le de karşılarında olacağız. Filmin politik-gerilim-aksiyon olacağını düşünüyorum" dedi.

ÇEKİMLER HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Star, Kanal D ve atv'nin anahaberlerinde konuşan dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener de şunları söyledi: "Özellikle Gazze'de son bir kaç senedir yaşananlar açıkçası bardağı taşırdı. Dolayısıyla bizim böyle bir çalışmamız bir sene önce start aldı. Burada anlatacağımız, orada yaşayan insanların dramı, onları sömüren, katleden, hiçe sayan ve bütün kural, ahlak, vicdan kaidelerini yok sayarak onları katletmeye niyetlenmiş bir yönetim anlayışını gözler önüne sermek olacak."
Bahadır Özdener müjdeyi de verdi: "Filmin çekimleri haziranda başlayacak."

www.kurtlarvadisifilistin.com
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER