ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Nisan 2024 Cuma 00:25

NTV'de canlı yayın skandalı

NTVde canlı yayın skandalı

Kurultay salonunda yaşanan aksilikler basın mesuplarını kızdırdı. NTV ekranında canlı yayın kazası yaşandı.


Kemal Kılıçdaroğlu salona geldi ama kargaşa ve izdiham eksik olmadı. Hatta kendisi bile düşme tehlikesi geçirdi. Basın mensuplarının masası da devrildi..

KARGAŞA VE İZDİHAM

860 kişilik yerli ve yabancı basın ordusu bir an için görev yapamaz hale geldi. Yaşanan aksilikler canlı yayın yapan basın mensuplarını çileden çıkardı. NTV'den Oğuz Haksever de karmaşaya ve düzensizliğe isyan edenlerden birisiydi..

HAYIR MI GELİR?

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapacağını zanneden delegeler ayaklandı, salon karıştı.. Ancak Kılıçdaroğlu yanlış yere götürülünce o anda büyük karmaşa yaşandı. Korumaları konuşma yapacağını zannederek onu yanlışlıkla kürsüye doğru götürmeye başladı.

İşte o sırada Oğuz Haksever, mikrofonun açık olduğunu unuttu ve "bunu beceremeyen adamlardan memlekete hayır mı gelir" dediği duyuldu. Haksever canlı yayında olduğunu unutunca Türkiye bu şok sözleri şahit oldu..

SÖZLERİM İZDİHAMLA ALAKALIYDI

Bu sözlere tepkiler gelince Haksever yine canlı yayında açıklama yapmak zorunda kaldı. Haksever şunları söyledi:

Bu sözler izdihamla ilgiliydi. Son gelişmeler ardından görülen ilginin göstergesiydi. Salonda ezilenler oldu. Bu gerçekten beklenmeyen bir şeydi. Bu sözlerim tamamen izdihamla alakalıydı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER